Duurzaam Vandaag
Image default
Beauty en verzorging

Mooie volle lippen

Mooie volle lippen, ze zijn het teken van jeugd en veel mensen vinden het mooi. Helaas is niet iedereen ermee gezegend. Ook worden de lippen naarmate we ouder worden, hetgeen kan leiden tot een ‘strenge’ uitstraling, die misschien niet wenselijk is. Vooral de bovenlip neemt in volume af en dat kan het evenwicht in de lippen verstoren. Daarom wordt er vaak voor gekozen om vooral de bovenlip opvullen, hetgeen vaak gelijk een sterk effect heeft.

Het opvullen van de lippen is een kleine ingreep met grootst resultaat. Een cosmetisch arts kan u al binnen een half uur een prachtige volle mond geven waar u zeker een half jaar plezier van zult hebben.

Het is altijd zaak om de hoeveelheid fillers af te stemmen met de rest van het gezicht. Een goede chirurg zal naar uw mening luisteren maar ook zekers anders adviseren wanneer hij of zij denkt dat uw idee geen goed plan is voor uw gezicht. Vaak kan een cosmetisch arts daar toch een betere inschatting van maken dan u. Samen komt u dan tot het mooiste resultaten.

Voor het opvullen van lippen wordt er gebruik gemaakt van fillers. Deze fillers zijn vaak een combinatie van verschillende fillers om zo het mooiste resultaat te bereiken. Waar u wel zeker van kunt zijn, is dat de fillers altijd natuurlijk zijn. Deze fillers zijn gemaakt van stoffen die ook van nature in ons lichaam voorkomen. Dat heeft natuurlijk als voor de hand liggend voordeel dat de kans op allergische reacties een heel stuk verkleind wordt (al wordt dit alsnog wel even getest voor de behandeling). Het nadeel, als je dat zo ziet, is dat het resultaat niet permanent is. Het resultaat houdt meestal ongeveer een half jaar aan. Aan de andere kant is het natuurlijk ook wel fijn misschien dat je er niet permanent aan vast zit.

http://www.injectableklinieken.nl