Duurzaam Vandaag
Image default
Beauty en verzorging

Voller haar met de haar weave van deze ervaren specialist

Ben je op zoek naar een manier om voller haar te krijgen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je voor jouw gevoel alles al geprobeerd? Hairweave Company heeft vestigingen in Amsterdam, Hellevoetsluis en Houten en deze specialist heeft de perfecte oplossing voor jou, namelijk een haar weave. Een haar weave is te vergelijken met het zetten van hairextensions. Het zorgt voor meer haaropvulling of voor haarverlening, waardoor je gelijk voller haar krijgt. Bij dit bedrijf hebben ze een professioneel team met meer dan tien jaar ervaring met het plaatsen van haaropvullingen of haarextensies. Dit doen ze bij dames van alle leeftijden.

Veilige plaatsing van een haar weave

De veiligheid van jou haar staat een behandeling bij deze specialist voorop. Zij gebruiken een vrij bijzondere techniek bij kunsthaar plaatsen. Bij hun in de salon gebruiken ze rubber uit de boom Ficus Elastica. Het rubber uit deze boom is enorm flexibel en veert goed mee. Na het plaatsen van een haar weave beschadigt jouw haar niet tijdens het borstelen of stijlen. Een haar weave wordt met de hand op een weefgetouw helemaal op maat gemaakt en wordt gematcht met de exacte kleur van jouw haar. Hierdoor zie je geen verschil tussen de haar weave en jouw eigen haar. Dankzij deze unieke methode krijg je een geweldig resultaat waardoor de haar weave perfect mengt met je eigen natuurlijke haar. Zo kom jij de dag door met een volle bos haar of een mooie haarverlenging.

Maak snel een afspraak bij deze specialist

Ben je geïnteresseerd in een haar weave? Maak dan een afspraak bij een van de salons van Hairweave Company, gevestigd in Amsterdam, Hellevoetsluis en Houten. Op de website van dit bedrijf staan de contactgegevens voor alle salons. Heb je nog eventuele vragen voordat je een afspraak wilt maken? Dan kan je deze vragen natuurlijk gewoon stellen, hun medewerkers voorzien je dan van meer informatie.