Duurzaam Vandaag
Image default
Beauty en verzorging

Uw kraaienpootjes weggestreken met botox

Kraaienpootjes: veel mensen ondervinden er op latere leeftijd last van. Gelukkig is het geen hopeloos kwaaltje – u kunt er wel degelijk iets tegen doen. Kraaienpootjes bestrijden met botox is een veel beproefd en succesvol recept. Het grote voordeel van een botox ingreep is dat dit zonder een verdoving kan gebeuren en slechts enkele minuten hoeft te kosten. Bent u woonachtig in Blaricum, of in omgeving Blaricum? Dan kunt u vrijblijvend langskomen bij kliniek de Medici. Hier mag u rekenen op een gratis eerst consult waarin de mogelijkheden om uw kraaienpootjes met botox aan te pakken, besproken worden. De professionals weten alles over ingrepen op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Botox is één van de injectables die gebruikt wordt als schoonheidsmiddel. Het stofje is vanbinnen werkzaam (onder de huid, in de spieren), maar zorgt ervoor dat de huid aan de buitenkant er strakker uitziet.

Een verouderende huid herstellen

Een verouderende huid is een huid die minder elastisch is dan een jonge huid. Ook heeft de huid minder onderliggend volume. Rimpels ontstaan doordat de huid los komt te hangen van onderliggende lagen. Soms is alleen een botoxbehandeling niet voldoende en moet er ook een filler worden ingespoten om de huid meer volume te geven. U kunt een ouder wordende huid ook herstellen rond de mond (hangende mondhoeken) en op het voorhoofd (voorhoofdrimpels). Sommige mensen willen de plooi tussen neus en lip laten bijwerken, waar natuurlijk ook wat voor te zeggen is. Voor kraaienpootjes is botox dé bekende en meest succesvolle methode. Bij kliniek de Medici kunt u voor uiteenlopende behandelingen terecht.

Een jonger ogende en verbeterde huid

Het is gebruikelijk dat mensen op latere leeftijd van kraaienpootjes last krijgen. Gelukkig is er een kliniek in regio Blaricum die kraaienpootjes met botox kan weg nemen en ook andere ouderdomskwaaltjes kan herstellen. Het herstellen van een schoonheidsfoutje was nog nooit zo makkelijk. Mocht u een vraag hebben over een middeltje of behandeling, stel die dan gerust.

https://kliniekdemedici.nl/