Duurzaam Vandaag
Image default
Beauty en verzorging

WAT IS GEZICHTSROLING

Een koreaanse skincare gezichtsroller is in wezen een massagehulpmiddel dat wordt gebruikt in de huidverzorging. De naam komt van de rollende beweging die wordt gebruikt om het gereedschap over het gezicht te bewegen. De rollers zelf kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals steen, jade of een ander kristal. De voordelen van de rol worden gezegd om een gezondere en helderdere huidtint te bevorderen door de bloedstroom te stimuleren, poriën aan te halen, en toxine in het lichaam te elimineren. Het enige logische is dat een gezonde bloedstroom zal zorgen voor een gezonde gloed.

Rol over naar de andere kant van natuurlijke schoonheid met een Face Roller van Evan Healy. Deze slanke, manuele roller maakt gebruik van jong rozenkwarts kristal, een rooskleurige steen waarvan kristalgenezers geloven dat hij het hartchakra direct stimuleert en innerlijke vrede en zelfliefde activeert. Organische jojoba-olie wordt in een gegroefd vat geperst in deze kleine schoonheid voor een zacht maar effectief dagelijks gebruik. Het is eenvoudig te rollen, rollen, rollen – zorg er alleen voor dat je het in de koelkast bewaart voor versheid.

Face rolling is een eeuwenoude massagetechniek voor het gezicht die in de oude schoonheidspraktijken wordt gebruikt om de huid gladder te maken en de gezichtscontouren te verstevigen, terwijl de lymfedrainage wordt bevorderd om wallen en zwellingen onder de ogen zichtbaar te verminderen. Het resultaat is een verbeterde bloedcirculatie, waardoor zuurstofrijke voedingsstoffen naar de oppervlakte van de huid worden gebracht voor een onmiddellijke opleving en een gezond uitziende teint. Er zijn veel massagerollers op de markt, maar veel daarvan hebben kenmerken zoals jade rollers of rozenkwarts rollers.

Rozenkwarts is een roze kristal dat bekend staat om zijn vermogen om je hartchakra te zuiveren, te kalmeren en in balans te brengen. Door zijn lieflijke hartenergie helpt het ook om de banden van ongezonde relaties uit het verleden te verbreken door je eraan te herinneren dat je liefde verdient en het verdient om gelukkig te zijn. Door aardiger voor jezelf te zijn, bevordert dit kristal ook de genezing op alle niveaus van je geest, lichaam en ziel. Deze steen werkt goed in het vernieuwen van positieve vooruitzichten en het aantrekken van nieuwe liefde, dus als je op zoek bent naar een nieuwe start in het opbouwen van zelfvertrouwen en geloof dat een goede relatie voor jou is weggelegd, is dit kristal een van de beste keuzes.

Meer weten over korean skincare nederland.

https://kocosmo.nl/