Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Ga met de tijd mee

Met de tijd meegaan. Je hoort het vaak. Maar het klinkt zo vaag. Wat doet die tijd dan. Waarom moet je mee? Waarom moet het altijd maar vooruit? Verandering is vooruitgang. Nog zoiets. Wat kun je hier mee. Als je zoiets hebt, wil ik je graag meenemen naar het volgende voorbeeld.

 

Stel er was op jouw werkplek niets veranderd sinds 1986. Als je bij een innovatief en vooruitstrevend bedrijf werkt, stonden er misschien dikke Apple computers of een enkele computer in het kantoor. Tegenwoordig staan er duizenden, nee miljoenen computers op kantoren in Nederland. De wereld is veranderd en dáárom is het soms handig mee te veranderen. Doe je dat niet, dan ga je inderdaad failliet. Hetzelfde zou gelden voor de werkplek van jou. Als hier sinds 1986 niets was veranderd hadden ze niet meer bestaan. (Ja, tenzij die Apple computer nog in elkaar is gezet door Steve Jobs, dan hadden ze die nu voor miljoenen kunnen verkopen, maar hee, die kans is niet zo groot).

 

Daarom is het goed als het kantoor qua design ook meegaat met zijn tijd. Als je dit toevallig op het werk leest, eens om je heen kijkt en denkt: verhip, zo was het hier tien jaar geleden ook al, dán wordt het hoog tijd hier eens iets aan te veranderen. Een nieuwe werkplek zet aan tot creativiteit en positiviteit (dat is trouwens een woord dat niet in het woordenboek staat, succes met zoeken als je het niet gelooft). Als je de inrichting van het kantoor gaat veranderen, is het goed om hulp van specialisten in te schakelen. Vakmensen die weten waar ze over praten en weten wat ze gaan doen. Op het gebied van interieur kan ik je WEREstudio.com van harte aanbevelen. Deze jonge gedreven specialisten zorgen voor een échte verbetering en nemen je mee in het ontwerpproces middels 3d visualisatie.  

 

https://www.werestudio.com