Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Trendy draadlampen: Anne Lighting maakt het verschil

De lamp is een belangrijk onderdeel van iedere ruimte. Meestal gesitueerd op een centrale plaats en daarmee prominent aanwezig. Het design, de kleur en het materiaalgebruik bepaalt daarmee in grote mate de sfeer van de ruimte. De keuze voor een geschikte lamp is daarmee erg belangrijk. Een opkomende lampenmerk dat dit als geen ander onderkend is Anne Lighting. Dit jonge merk brengt trendy draadlampen op de markt die uitstekend passend binnen het huidige tijdsbeeld en aansluiten bij de nieuwste trends op het gebied van wonen en decoratie. Een merk met potentie door lampen die iedere ruimte kunnen transformeren.

Een pronkstuk met allure
De trendy draadlampen van Anne Lighting hebben een herkenbaar ontwerp. De retro of industriële uitstraling van de lampen komt in nagenoeg iedere woonkamer uitstekend tot zijn recht. De ontwerpen zijn strak en bijzonder doeltreffend. Door het verfijnde materiaalgebruik zijn de lampen bovendien bijzonder fraai afgewerkt en duurzaam. Alle trendy draadlampen van Anne Lighting zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hiermee is het mogelijk om de lampen met nagenoeg elk interieur te combineren. 

MarkII: voor de echte fijnproever
Een voorbeeld van een trendy draadlamp van Anne Lighting is de MarkII. Het opvallende draadstalen ontwerp valt direct op en zorgt voor een onderscheidend karakter. Door dit ontwerp is de lichtbron direct zichtbaar. Door de openingen in het ontwerp zorgt dit tevens voor mooie effecten op muren en de directe omgeving. De lamp is verkrijgbaar in verschillende hoogtematen en verschillende kleuren. Een echte aanwinst voor je woonkamer, welke direct een volledig ander karakter krijgt.

Frisk: invulling van het huidige tijdsbeeld
Met de Frisk vindt Anne Lighting aansluiting bij alle hedendaagse trends op het gebied van wonen en interieur. De industriële look van de lamp geeft een bijzondere retro uitstraling aan de lamp. Het stoere ontwerp en de opvallende kleuren zullen iedere blik direct op deze lamp laten vallen. Haal daarmee een echte eye-caatcher in huis. Met deze lamp zal je woonkamer nooit meer hetzelfde zijn.

Toegankelijk voor een groot publiek
Wat Anne Lighting onderscheidt van de rest van de markt is dat er designlampen worden aangeboden voor een betaalbare prijs. Hiermee is het voor bijna iedereen mogelijk om een prachtige en onderscheidende lamp aan te schaffen. Daarnaast is de kwaliteit hoog en de ontwerpen anders dan anders. Alle ingrediënten voor een succesvol merk dat een groot publiek zal aanspreken.

http://www.wonenonline.nl/interieur-inrichten/verlichting/nieuw-verlichtingsmerk-anne.html