Duurzaam Vandaag
Image default
Telefonie

De telefoniste op afstand als steun en toeverlaat

Een telefoniste op afstand heeft u nodig nu u eindelijk die levensveranderende stap hebt durven zetten. U bent uw eigen onderneming gestart. Maar voordat alles goed en wel werkt, bent u nog veel meer tijd kwijt dan u op voorhand had kunnen bedenken. Het kost heel wat tijd om allerlei essentiële zaken te regelen voor uw nieuwe bedrijf. Maar wat vooral direct goed geregeld moet zijn, is de telefonische bereikbaarheid. De telefoniste op afstand van Freevoice Antwoordservice helpt u hier graag bij. Samen kunt u bekijken aan welke telefonische bereikbaarheid u behoefte heeft. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw overheadkosten niet opgeslokt worden. Samen snel de doelen behalen die bij de opstart van een nieuw bedrijf wenselijk zijn.

De telefoniste op afstand kent geen vakantietijd

De telefoniste op afstand is altijd bereikbaar en staat altijd voor u en uw klanten klaar. Alle binnenkomende gesprekken worden professioneel beantwoord. Zelfs wanneer uw overige medewerkers genieten van een welverdiende vakantieperiode. Want de zaken gaan immers gewoon door, ook tijdens de vakantieperiode. Ook wanneer u tijdelijk te kampen heeft met onderbezetting door bijvoorbeeld ziekte. U kunt altijd op uw telefoniste op afstand vertrouwen. U kunt in elke situatie terugvallen op de professioneel opgeleide telefonistes op afstand. Alle telefonistes zullen uw belangen optimaal behartigen. En uw klanten en / of zakelijke relaties zullen hier absoluut niets van merken. Uw bedrijf is met een telefoniste op afstand altijd telefonisch bereikbaar. Want de zaken gaan immers altijd door. Zodat het u niet zal overkomen dat u net die ene klant misloopt die zich oriënteert op de diensten of producten die uw bedrijf aanbiedt.

De telefoniste op afstand mist geen enkel gesprek

Laat al uw binnenkomende telefoongesprekken met een gerust hart achter in de professionele handen en met een klantvriendelijke stem van de telefoniste op afstand van FreeVoice Antwoordservice. Een bedrijf met vele jaren ervaring en goed opgeleide en efficiënte telefonistes die alle gesprekken voor uw bedrijf professioneel zullen beantwoorden tijdens kantoortijden. Maar wilt u buiten kantoortijden uw inkomende gesprekken beantwoord hebben dan kunnen zij zelfs 24/7/365 voor u klaar staan.

De telefoniste op afstand is de perfecte aanvulling voor een perfecte bereikbaarheid. Er zal geen gesprek meer gemist worden met behulp van uw telefoniste op afstand.