Duurzaam Vandaag
Image default
Financieel

Een zelfstandig incassobureau in Veenendaal

Als bedrijf waren wij op zoek naar een incassobureau in de omgeving van Veenendaal. Wij hadden namelijk een paar openstaande facturen staan die telkens maar niet betaald werden. Wij vonden echter wel dat wij er alles aan hadden gedaan om ons geld te krijgen. Zo stuurden wij verschillende (aangetekende) brieven, pleegden wij diverse telefoontjes en zijn wij zelfs een keer langs gegaan bij de debiteur. Helaas mochten al deze acties niet baten en werd er uiteindelijk maar niet betaald. Bijna waren wij ten einde raad en wisten wij niet wat wij nog konden doen. Wij besloten toen uiteindelijk om maar een incassobureau in te gaan schakelen. Onze voorkeur had een incassobureau uit Veenendaal, omdat wij als bedrijf hier ook gevestigd zijn. Ga naar de website www.groeneveld-gdw.nl voor meer informatie over uw incassobureau in Veenendaal.

Hard op zoek naar een incassobureau in Veenendaal

 

Wij zijn hard op zoek gegaan naar een goede incassobureau gevestigd in Veenendaal. Via een ander bedrijf werden wij getipt op Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Zij hadden al goede ervaringen met dit incassobureau en hebben uiteindelijk alle debiteuren kunnen laten betalen. Dit was natuurlijk ook ons doel en daarom zijn wij toen contact gaan opnemen met Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Zij reageerden erg goed en wisten precies waar wij het over hadden. Door de vele ervaring die zij in de loop der jaren hadden opgedaan, wisten zij precies wat de beste aanpak voor deze zaak zou zijn.

 

Veel tijd voor andere dingen

 

De eerste stap was dat er een brief naar de debiteur werd verzonden. Hierbij werd het logo van het incassobureau gebruikt, omdat bleek dat dit vaker en sneller tot de gewenste resultaten zou leiden. Helaas kwam er ook op deze brief geen reactie. Tijdens het hele proces heeft ons incassobureau de hele tijd goed met ons gecommuniceerd over de vorderingen en de vervolgstappen. Zo wisten wij precies hoe de zaak ervoor stond en of wij iets konden doen om de zaak te stimuleren. Door de zelfstandige aanpak van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, hoefden wij vrijwel niets te doen. Dit resulteerde voor ons in erg veel tijd voor andere dingen.

 

Verder met de toekomst van ons bedrijf

 

Wij zijn erg te spreken over de aanpak van ons incassobureau en zijn blij met het resultaat. Uiteindelijk is alles netjes betaald en konden wij op een fijne manier verder met de toekomst van ons bedrijf!