Duurzaam Vandaag
Image default
Telefonie

Samsung Galaxy A21s hoesjes

Samsung heeft zijn Samsung Galaxy A21s op de Nederlandse markt gelanceerd. Het is de opvolger van de A20 met een paar upgrades die de prijs iets hoger maken. We hopen dan ook dat de Samsung Galaxy A21s beter zal zijn dan zijn voorganger. Voor deze moderne nieuwe Samsung Galaxy A21s zijn ook hoesjes verkrijgbaar. Samsung Galaxy A21s hoesjes koop je bij telefoonhoesje.nl

Samsung Galaxy A21s

Samsung Galaxy A21s heeft een 6,5-inch scherm met HD resolutie en een punch-hole. Dan hebben we een 8-core Exynos 850-processor tot 2.0 GHz. De telefoon heeft 3/4 GB RAM, tot 64 GB interne opslag. Er is ook een microSD-geheugenkaartlezer die tot 512 GB ondersteunt. De batterij is groot en heeft een capaciteit van 5000 mAh. Het wordt geleverd met een oplader van 15 W. Over de camera gesproken; de Samsung Galaxy A21s heeft een systeem met vier camerasystemen en de hoofdcamera heeft 48 MP, een 8 MP groothoeklens, 2 MP macro en 2 MP dieptesensor.

Samsung Galaxy A21s telefoonhoesjes

Op telefoonhoesje.nl kun je telefoonhoesjes voor veel verschillende merken telefoons kopen. Wanneer je een Samsung Galaxy A21s hoesje online bij hen bestelt, wordt deze gratis verzonden en heb je jouw bestelling altijd snel in huis. Samsung Galaxy A21s hoesjes bestel je eenvoudig en snel op hun website.

https://www.telefoonhoesje.nl/Samsung-Galaxy-A21-Hoesjes