Duurzaam Vandaag
Image default
Telefonie

Waarom een telefoonverzekering?

Je hebt je mobiele telefoon (weer) laten vallen. En deze keer was het in een zwembad.

Gelukkig heb je gekozen voor een mobiele telefoonverzekering – maar hoeveel weet je nu echt over je plan?

Je bent je er waarschijnlijk van bewust dat de polissen verloren, gestolen of beschadigde telefoons dekken. Wat je misschien niet weet, zou echter een boek kunnen vullen – en het zou schokkend zijn om te lezen.

Telefoonmaatschappijen zijn bedoeld om telefoons te verkopen, niet om ze te verzekeren. Daarvoor zijn ze afhankelijk van een derde partij, dit kunnen verschillende bedrijven zijn. Dus als je op zoek bent naar een andere provider vanwege een slechte claimervaring, weet dan dat je waarschijnlijk elders met dezelfde verzekeraar te maken zult krijgen.

Maar je hoeft meestal geen verzekering te nemen via je provider. Bedrijven zoals Telefoonverzekering Vergelijken bieden je de mogelijkheid om de verschillende telefoonverzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo heb je duidelijk voor je wat er wordt gedekt en wat de kosten zijn van de betreffende verzekering. Zo betaal je niet te veel en ben je wel verzekerd voor de dingen waar jij het graag voor wil hebben.

De goedkoopste telefoonverzekering hoeft dus niet noodzakelijk de beste te zijn als er niet genoeg wordt gedekt, maar als dezelfde zaken worden gedekt en het betreft een betrouwbare verzekeringsmaatschappij zou je natuurlijk gek zijn als je het ook voor minder zou kunnen doen.

Dus ben je nog niet verzekerd maar heb je wel vaker problemen met je telefoon? Kijk dan vandaag nog voor een handige verzekering en bespaar geld in de toekomst!

https://www.telefoonverzekering-vergelijken.nl/