Duurzaam Vandaag
Image default
Telefonie

Samsung Galaxy S5

U denkt misschien dat er niet veel verschil tussen de 5 – inch , 441ppi scherm op de Galaxy S4 en de 5.1 – inch , 432ppi display van de Samsung Galaxy S5.
Zowel sport dezelfde 1080×1920 resolutie en beschikken over Super AMOLED technologie om een ​​helder, kleurrijk spektakel zorgen , maar de Galaxy S5 is aangetoond om te presteren ver boven zijn voorganger.

In feite DisplayMate , die uit het scherm testen diepgaand op de S5 , S4 en Galaxy Note 3 , genaamd de Galaxy S5 uitgevoerd ” de best presterende smartphone display die we ooit hebben getest.”
We moeten een punt waar gewoon vulling telefoons vol met hogere resoluties en een grotere pixel dichtheid niet zal volstaan, en dit heeft geleid fabrikanten om de technologie achter de schermen zich te ontwikkelen.

De toestellen werden door middel van een aantal tests en de Galaxy S5 bleek 22 % helderder dan de S4 , en 13% op de Note 3 te zetten, terwijl de nieuwe super dimmer modus onder de indruk van het laag houden van helderheid, maar de kwaliteit hoog.

Er is goed nieuws in het departement batterij ook, als DisplayMate vond dat, hoewel het scherm van de Galaxy S5 is groter en helderder , het geleverde 27 % efficiënter stroomverbruik dan de Galaxy S4.

Zowel de HTC One ( M8 ) en Sony Xperia Z2 gebruik LCD- display technologie en DisplayMate rekent OLED- scherm van de Galaxy S5 is ongeveer 27% meer energie-efficiënter dan de rivaliserende LCD-scherm tech.
De Samsung Galaxy S5 ziet er behoorlijk indrukwekkend in het departement scherm en we zullen zetten het op de proef tijdens onze grondige herziening , naast de Xperia Z2 en One ( M8 ) binnenkort. Meer in de diepte testresultaten zijn te vinden over ten DisplayMate.
Maar wat weten we van de S5 ? Controleer onze handen op Samsung Galaxy S5 beoordeling om uit te vinden

http://smartphonetrends.nl