Duurzaam Vandaag
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Momenteel ben ik op zoek naar een speciaal iPhone 6 hoesje. Ik heb namelijk aankomende week een themafeest en het lijkt me leuk als mijn hoesje aan kan sluiten op het thema.

Toepasselijk iPhone 6 hoesje

Enkele weken geleden kreeg ik een uitnodiging voor het desbetreffende feest. Gelijk kwam het idee in mij op om een hoesje te kopen dat aansluit op het thema van het feest. Het thema vind ik persoonlijk wel leuk gevonden, het draait die avond namelijk volledig om Mexico. Een thema waar wij als bezoekers alle kanten mee op kunnen, qua kleding is het ook mogelijk om helemaal los te gaan. Vandaar dat ik ook erg veel zin heb ik het feest, zeker ook omdat iedereen zich aan zal passen aan het thema. Dat is in mijn ogen dan ook altijd het leukste aan themafeesten.

Outfit

Naast een toepasselijk iPhone 6 hoesje, ben ik me ook zeker wel van plan verkleed te gaan. Het probleem is echter dat ik niet zo simpel verkleed wil gaan. Waarschijnlijk doen de meeste mensen een Mexicaanse hoed op met een snor erbij en daar blijft het dan bij. Persoonlijk vind ik dat nogal saai, dus ik ben nog op zoek naar een originele outfit. Het eerste wat in mij opkwam was om verkleed te gaan als Pablo Escobar, de beruchte drugsbaron. Echter is de beruchte man afkomstig uit Colombia, dus sluit het niet compleet aan op het thema Mexico.

El dia de los muertos

Het feest is al aankomende week, dus ik moet wel snel een beslissing maken met betrekking tot mijn outfit. Ik zat namelijk ook nog te denken om neon schmink te kopen zodat ik mijn outfit in het teken kan zetten van el dia de los muertos. Tijdens dit jaarlijkse Mexicaanse feest schminken de Mexicanen vaak hun hele gezicht als een schedel, dat lijkt mij ook wel gaaf om te doen. Gelukkig heb ik nog enkele dagen om een te kiezen welke outfit ik ga dragen.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes