Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Je maakt jouw tuin helemaal af met een mooie walnootboom van deze kwekerij

Walnoten zijn erg veelzijdig. Je kan ze toevoegen aan verschillende gerechten, zoals een heerlijke salade, of gewoon los eten. Houd jij ook van walnoten en wil je ze graag zelf verbouwen? Dan is een walnootboom in je eigen tuin een leuke optie. Je vindt verschillende mooie walnotenbomen bij Kwekerij Westhof in ’s-Heer Abtskerke. Bij deze ervaren kwekerij in Zeeland vind je veel mooie en gezonde notenbomen die er prachtig uit zullen zien in jouw tuin. Bovendien zijn deze bomen allemaal erg geschikt voor het Nederlandse klimaat. Het is dus erg makkelijk om voor deze bomen te zorgen.

Je vindt hier voor iedere tuin een geschikte boom

Bij Kwekerij Westhof vind je voor iedere tuin een passende walnootboom. Hoe groot of klein jouw tuin ook is, je vindt bij deze kwekerij altijd een boom die jouw tuin compleet maakt. Voor kleinere tuinen zijn de Broadview-bomen bijvoorbeeld erg geschikt. De Juglans Regia-variant is een andere langzaam groeiende variant die je bij deze kwekerij kunt kopen. Deze bomen zijn compact maar geven wel een grote opbrengst aan walnoten die heerlijk en vol van smaak zijn. Mag jouw walnootboom wat groter zijn? Dan kan je kiezen voor de Buccaneer-bomen van deze kwekerij? Deze bomen groeien sneller en zijn bovendien zelfbestuivend. Je hoeft ze dus niet bij soortgenoten in de buurt te planten om heerlijke walnoten te krijgen!

Bekijk de mooie bomen van deze kwekerij en kies jouw favoriet

Wil je een mooie walnootboom kopen voor jouw tuin of bedrijfstuin? Je vindt de mooiste varianten bij deze kwekerij in Zeeland. Breng gerust een bezoek aan deze kwekerij om hun verschillende bomen te bekijken. Hun behulpzame en ervaren medewerkers vertellen je graag meer over hun verschillende bomen en de verzorging ervan. Ze helpen je met plezier een mooie boom te vinden die bij jouw tuin past. Neem contact met hen op voor meer informatie.

https://www.walnoten.nl/