Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Paranoten en Pecannoten ideaal als je wilt afvallen

Paranoten en Pecannoten ideaal als je wilt afvallen

Het klopt als een bus, wanneer je wilt afvallen zijn de superfoods Pecannoten en paranoten echt een must. Omdat ze zowel vol zitten met vitaminen, mineralen, vetzuren en eiwitten vormen zij de ideale snack voor morgens tot avonds.

Afvallen met Paranoten:

Als je gewicht wilt verliezen kan de paranoot je hierbij helpen! Dit komt omdat de noot veel selenium bevat wat gezond is voor je schildklier. Daarnaast barst deze nooit ook zowat van alle eiwitten en voedingsvezels. Door dit aspect heb je niet zo snel honger, dus eindig je veel minder in een snaai bui. Tevens houd magnesium je bloedsuiker op het juiste niveau. Kortom als je paranoten eet, eet je sowieso minder en zeer gezond!

Gewicht verliezen met Pecannoten:

Deze noot stil ook voor een langere tijd de honger omdat het praktisch helemaal uit gezonde zeer voedzame stoffen bestaat. Tevens zorgen de voedingsvezels dat niet alles in de spijsvertering wordt verteert. Dit is heel goed als je gewicht wilt verliezen. Ook zijn deze noten rijk aan vetzuren. Kortom als je superfoods tot je neemt zul je met grote sprongen in gezondheid vooruit gaan. Wanneer je kiest voor Paranoten of voor pecannoten dan weten wij bijna zeker dat je merkbaar binnen 1 week je een stuk beter gaat voelen. Zet die snacks maar eens opzij en geniet met het leven terwijl je lekker snoept van superfoods.

http://www.pecannoten.com/verschil-tussen-pecannoten-en-walnoten/