Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

Waar op letten bij het vergelijken van webhosting?

Hosting vergelijken tips

Hosting vergelijken kan op verschillende manieren. Het is maar net wat jij belangrijk vindt bij het maken van een keuze. Zo kun je gefocust zijn op prijs, opslag en dataverkeer of allebei. In dit artikel bespreken we de verschillende manieren waarop je moet letten bij het kiezen van een juiste en passende hosting provider.

 

Waar op letten bij het vergelijken van webhosting?

Voordat je kunt starten met het vergelijken van verschillende hosting aanbieders, is het eerst handig om in kaart te brengen wat voor website je precies start. Vraag jezelf af wat voor website er precies komt en hoe groot deze wordt, wie gaan er onder andere mee werken en op wat voor systeem gaat jouw website draaien? Als je dit eenmaal in kaart hebt gebracht, dan wordt het al een stuk makkelijker op een geschikte hosting te vinden.

Hosting goedkoop en betrouwbaar?

Hosting hoeft zeker niet duur te zijn. Vaak krijg je bij het afnemen van webhosting waar voor je geld en precies de ruimte die je van te voren hebt afgesproken. Dit gaat ook zeker op in de zeer competitieve markt van webhosting. Het is aan te raden om bekenden te vragen om advies en ervaringen. Lees ook altijd even de recensies van de betreffende web hosting en lees je goed in.

 

Zelf heb ik jaren teveel betaald en dat zie ik nu (5 jaar later) pas in. Het is lastig om een goede en goedkope hosting te vinden, als je er zelf weinig kennis van hebt. Door de eerder genoemde vragen te beantwoorden krijg je een heel goed beeld van welke pakketten er op jouw wensen aansluiten. Ik host nu al een jaartje bij Indugas web hosting. De eigenaars zijn heel vriendelijk, jong en hebben kennis van zaken. Ik betaal 35 euro per jaar voor 13 websites. Daar mag ik zelfs nog 2 aan toevoegen.

 

Voor meer informatie over mijn verhaal betreffende het onderwerp hosting vergelijken, bezoek je mijn persoonlijke blog.

 

http://www.indugas.nl/reseller-hosting

Gerelateerde artikelen

Sectionale garagepoort prijs – Sectionale garagepoorten prijzen.

Zonnepanelen aanleggen

Elektra aanleggen in de tuin