Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Hoe maak je ver’duur’zamen goedkoop?

Hoe maak je ver’duur’zamen goedkoop?

Door de coronacrisis zijn huiseigenaren afwachtend geworden met het verduurzamen van hun woning. Voor de crisis was het zo dat 27 % van de huiseigenaren hun woning wilde verduurzamen, daarna is dat gedaald tot 16 %.  

Maar bijna driekwart van de huiseigenaren die zijn verduurzamingsplannen uitgesteld heeft, zegt dat hij zijn huis na de coronacrisis alsnog wil verduurzamen. Dit blijkt uit een onderzoek onder 1.145 huiseigenaren.

Logisch natuurlijk, de economie heeft een flinke opdonder gekregen en zeer veel mensen zijn al blij dat ze de vaste lasten op kunnen hoesten en hebben wel even iets anders aan hun hoofd. Toch loont het de moeite om even te kijken wat er op het moment op de markt is om toch te verduurzamen maar daar even niet teveel in kan investeren. 

Heeft u er wel eens aan gedacht dat verduurzamen de vaste lasten kan drukken?

Als uw boiler het begeeft, gaat u op dit moment natuurlijk geen dure nieuwe gasketel aanschaffen. Nee, een slimmere keuze is, op dit moment, maar ook voor de toekomst als straks alles toch elektrisch moet zijn, een elektrische boiler. Deze boilers zijn goedkoop in aanschaf, gaan net zo lang mee als zo’n dure gas ketel en ze zijn inmiddels zeer energiezuinig

Maak gebruik van deze nieuwe ontwikkelingen en verlaag de maandelijkse lasten, juist nu!

De coronacrisis heeft ervoor gezorgt dat men bewuster naar de uitgaven kijkt. 1 op de 10 huiseigenaren stelt de verduurzamingsplannen nu uit. 
Maar voor driekwart van hen betekent uitstel geen afstel. 

 

Bijna 30 % van alle woningbezitters kijkt op dit moment kritisch naar zijn eigen energieverbruik en mogelijkheden om te besparen op de energielasten.

 

 

We willen toch een beetje lekker blijven douchen en een lekker warm huis hebben. Kijk dan eens naar het enorme aanbod elektrische apperatuur op de website van elektrischeboiler.eu. Dan komt u erachter dat u helemaal niet uit hoeft te stellen. En dat een klein beetje overstappen op elektrisch u juist helpt. Bij elektrischeboiler.eu verkopen ze elektrische boilers, elektrische cv’s, elektrische kachels voor een spot prijs, van uitmuntende kwaliteit en zeer energiezuinig. Zo wordt duurzaam dus goedkoop. 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/