Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Een gezondere manier van roken met een e smoker

Waar de een verslaafd is aan drop, is de andere verslaafd aan winkelen en kan de ander niet zonder zijn dagelijkse sigaret. Helaas is deze laatste verslaving wel een verslaving die schade toebrengt aan je gezondheid. Dit komt doordat sigaretten nicotine bevatten, deze stof zorgt er ook voor dat je een verslaving voor roken kunt ontwikkelen. Nicotine is niet alleen verslavend, maar ook nog eens slecht voor je gezondheid en longen. Doordat je verslaafd bent aan nicotine is het stoppen met roken vaak niet makkelijk. Wil je graag stoppen of minderen met roken, dan is het gebruik van een e smoker met e-liquid zonder nicotine een goede optie.

Waarom is dit een handige manier?

Een e smoker heeft iets weg van een echte sigaret, maar werkt alleen anders. Het lijkt op een sigaretten, maar werkt op batterijen. Het elektronische apparaat produceert warmte waardoor de vloeistof die in het apparaat wordt verdampt en de damp inhaleer je vervolgens. Je kunt e-liquid zonder nicotine gebruiken als je wilt minderen met nicotine en de verslaving daarna wilt verminderen. De e smoker heeft als voordeel dat niet gelijk afscheid hoeft te nemen van de gewoonte om een sigaret op nemen. Je kan namelijk een elektrische sigaret opsteken en waterdamp in plaats van rook inhaleren. Op deze manier krijg je niet de schadelijke stoffen zoals nicotine of teer binnen. Hierdoor is deze manier van roken een stuk gezonder dan het roken van een echte sigaret.

Verschillende smaken

Je kan kiezen uit verschillende soorten e liquids. Wil je gaan stoppen met roken dan is een e liquid zonder nicotine het meest handig, want daardoor krijg je minder nicotine binnen en kan je lichaam wennen en aanpassen aan de verminderde nicotinebehoefte. Het voordeel van een e smokers met vloeistof zonder nicotine is dat je geleidelijk aan kan stoppen. Je hoeft de gewoonte om een sigaret op te steken nog niet gelijk op te geven. Je kan namelijk een e smoker gebruiken met nicotinevrije vloeistof. Naast nicotinevrije vloeistof zijn er nog een tal van andere smaken e-liquids. Denk bijvoorbeeld aan mint of aan een andere frisse smaak. Ook kun je kiezen voor bijzonder smaken zoals aardbeien of banaan. Ben je benieuwd of het iets voor jou is of wil je graag stoppen met roken? Probeer dan eens de es moker uit en kies voor nicotinevrije vloeistof. Je zal merken dat het een gezondere manier is om een sigaret op te steken. Probeer verschillende e liquids uit, zo kun je rustig je eigen smaak ontdekken en de nieuwe manier van roken ontdekken.