Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Behandelen van depressie klachten

Naast school hebben veel studenten ook een bijbaan. Doordat ze in de middaguren vaak aan het studeren zijn, moet er in de avonduren worden gewerkt terwijl er de volgende ochtend weer een les begint. Als je dit zo leest klinkt het heel vermoeiend, dat is het ook wel. Aan de andere kant zijn studenten dit onderhand gewend, de rekeningen moeten immers nog steeds betaald worden. Wanneer je eenmaal in een ritme zit hoort het gewoon in je dagelijkse leven. Omdat je in de middag vaak binnen zit, krijg je weinig zonlicht op je lichaam. Hierdoor loop je veel goede vitamines mis. Ook kan je door elke keer dezelfde sleur, in een depressie raken. 

Het is mogelijk om een depressie te behandelen zonder hulp van een psychiater. Er bestaan namelijk aminozuren die als voedingssupplementen worden verkocht zoals 5-HTTP. Deze supplementen worden gekocht door gebruikers die hulp nodig hebben bij het slapen en bij het stabiliseren van de stemming de dag erna. 5-HTTP wordt gewonnen uit een Griffonia zaad die afkomstig is van een Afrikaanse boom uit Ghana en Ivoorkust. Mensen die 5-HTTP gebruiken zeggen dat ze een betere stemmingsbalans, verminderde eetlust, verminderde onrust, betere impuls controle en een beter slaapritme krijgen. De pillen zijn verkrijgbaar bij drogisterijen zoals topvitamins.nl, zij verkopen diverse supplementen online.  

Je studententijd hoort de mooiste tijd van je leven te zijn maar voor een aantal studenten kan dit ook een zware leed zijn. Er zijn veel persoonlijke problemen waar studenten mee kampen. Studeren is nou eenmaal niet goedkoop. Besluit je op jezelf te gaan wonen, dan komen er ook weer kosten bij. Als je een keer om je heen kijkt en merkt dat er iemand ernstige depressie klachten heeft, dan is het belangrijk om diegene te steunen. Je kan bijvoorbeeld voorstellen om professionele hulp te gaan zoeken en blijven steunen.  

https://www.topvitamins.nl/