Duurzaam Vandaag
Image default
Kinderen

Speeltuin Utrecht? Bekijk het overzicht plus een handige tip

Utrecht is een natuurrijke omgeving, met veel speeltuinen in de bossen. Een plek waar ze hun energie kwijt kunnen, maar vooral waar ze plezier kunnen hebben. We hebben een aantal leuke speeltuinen voor u opgesomd. O ja een handig tip… neem een GPS kinderhorloge mee naar de speeltuin.

Pyramide van Austerlitz

Deze fantastische speeltuin in Utrecht ligt middenin de bossen. Aan de speeltuin grenst het Lunapark. De kinderen vermaken zich de hele dag in de speeltuin en het Lunapark. In de draaimolen, botsauto’s, in een treintje, de carrousel en nog veel meer andere attracties. De speeltuin is gratis, maar voor sommige attracties wordt een klein bedrag gevraagd.

De Torteltuin

Speeltuin de Torteltuin ligt aan de rand van het Griftpark. Er zijn veel speeltoestellen en genoeg speelgoed om mee te spelen. Uw kinderen zullen zich niet vervelen in deze speeltuin in Utrecht. het favoriete speeltoestel is de boomhut. De speeltuin is heel overzichtelijk, zo kunt u uw kinderen nooit uit het oog verliezen.

De Bosspeeltuin

In het Maximapark in Utrecht ligt een mooie natuurlijke speeltuin. De Bosspeeltuin is een plek waar kinderen de vrijheid hebben. De houten speeltoestellen zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken.

Kinderboerderij Geertjes Hoeve

Op de kinderboerderij Geertjes Hoeve is veel te ontdekken en te beleven. De boerderij is elke dag geopend. Er kunnen ook geitjes gevoerd worden. Vanaf het voorjaar tot en met de herfstvakantie mogen de kinderen de geitjes een flesje melk geven. Paardenliefhebbers kunnen een ritje maken op één van de pony’s. Met de andere dieren mag lekker geknuffeld worden.

Tip: neem een GPS Kinderhorloge mee op pad

Een oogje in het zeil houden als u kids druk bezig zijn in een outdoor speeltuin? Met het Spotter GPS Kinderhorloge weet u altijd waar uw kind is en kunt u contact maken met uw kinderen. Fijn voor u én voor uw kind. Het horloge werkt online en via de Spotter app. Door het unieke design, het kleine formaat en lichtgewicht een prettig en mooi horloge dat kinderen met plezier dragen. Naast de track en trace functie kunt u ook met elkaar bellen, zones instellen en meer.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/