Duurzaam Vandaag
Image default
Kinderen

Speelgoed auto’s is het idee

Wat betreft speelgoed auto’s zijn er ontzettend veel verschillende soorten, zoals op mooie afstand bestuurbare auto’s of grote auto’s met geluid erin. Je hebt ze in allerlei soorten en maten en natuurlijk zijn er ook veel verschillende kleuren die de auto’s hebben. Vaak hebben veel (jonge) kinderen wel speelgoedauto’s thuis liggen om mee te spelen en dan met name jongens. Echter kunnen er ook meisjes mee spelen natuurlijk, maar over het algemeen zie je ze veel bij jongens. Speelgoed Auto’s worden eigenlijk altijd wel in speelgoedwinkels of webshops met speelgoed verkocht.

Wat kan een op afstand bestuurbare auto?

Het is natuurlijk super logisch dat een op afstand bestuurbare speelgoed auto kan rijden en dat je deze kan besturen met een afstandsbediening. Maar hoe hard gaat die auto dan en hoe lang kan je er mee rond rijden in de tuin of op straat? Dit is fijn om te weten voordat je, je neefje of broertje van 5 een auto geeft die wel heel hard rijd en overal in huis tegenaan botst. Er zijn vaak auto’s met verschillende snelheden. Denk aan 5, 15 en 25 kilometer per uur. Iedereen weet wel dat 25 kilometer per uur echt wel hard is en dit is dan niet zo handig om te geven aan een kind wat nog vrij jong is. Een op afstand bestuurbare auto kan zeker een hele poos mee gaan op de accu en zeker als er nog een extra accu bij zit. Ook hebben de auto’s tegenwoordig een groot bereik waardoor je soms wel tot 30 meter afstand de auto kan besturen.

Leuke kleuren

Naast alle leuke functies die de auto’s hebben, zijn er ook nog veel leuke kleuren om uit te kiezen. Je hebt super stoere kleuren voor een jongens, zoals groen, donkerblauw, rood of zwart en misschien ook wel met een gave legerprint. Sommige meisjes vinden auto’s ook erg leuk en er zijn ook zeker auto’s in het roze bijvoorbeeld of misschien toch ook wel zwart als ze dit mooi vind. Tegenwoordig zijn de speelgoedauto’s er in allerlei soorten en maten.