Duurzaam Vandaag
Image default
Kinderen

Cadeautjes voor een jongen

Een op afstand bestuurbare auto is misschien wel het eerste cadeau waar je aan denk voor een jongen. Elke jongen houd eigenlijk wel van auto’s en vind het super leuk om deze te krijgen voor zijn verjaardag of misschien voor kerst of sinterklaas. Je kent het misschien wel van je jongere broertje van vroeger of je buurjongen, neefje of vriend; zo’n super grote verzameling van allemaal verschillende soorten autootjes. Mocht de jongen in kwestie nou niet zo heel erg van auto’s houden zijn er natuurlijk nog genoeg andere cadeaus die je kan geven voor zijn verjaardag.

Andere leuke cadeau ideeën

Naast allemaal verschillende auto cadeaus, zijn er nog veel meer leuke ideeën voor een cadeau voor een jongen. Als eerst is het belangrijk om te weten hoe oud de jongen in kwestie is. Stel hij is een jaar of 4/5 oud dan zijn daar andere cadeautjes voor dan wanneer hij 10 jaar wordt. Als een kind nog wat jonger is zijn duploblokken of misschien lego wel heel erg leuk om te geven. Ook houd hij misschien wel heel erg van tekenen en kleuren, dan kun je een mooie kleurpotloden set geven. Als hij wat ouder is, is een leuke puzzel misschien wel leuk.

Geen tastbaar cadeau, maar een dagje weg

Er zijn heel veel leuke speelgoed cadeaus te verzinnen, maar een dagje iets leuks gaan doen met je neefje bijvoorbeeld is ook een heel erg leuk cadeau en toch een keer wat anders. Je kan hierbij denken aan zijn favoriete pretpark, zwembad of naar een grote speeltuin. Je kan een keer naar een ander zwembad gaan dan normaal met allemaal gave glijbanen of naar een leuk pretpark waar hij/ jullie nog nooit geweest zijn. Zo is het niet alleen voor de jarige job een leuke dag, maar ook nog voor jezelf. Sommige kinderen hebben al zoveel speelgoed thuis en dan is het zeker een leuk idee om eens een keer zo’n cadeau te geven.