Duurzaam Vandaag
Image default
Bedrijven

ICT bedrijven Ede

Sinds kort heb ik kennis gemaakt met de ICT Bedrijven Ede en dat zijn er nogal wat. Ik werk namelijk sinds kort ook voor een ICT-bedrijf, dat zich ook voornamelijk richt op clouddiensten. Onlangs mocht ik dus mee naar een kennisavond voor ICT-bedrijven, vandaar dat ik nu meer inzicht heb gekregen binnen deze markt.

ICT Bedrijven Ede

Er zijn dus een heleboel ICT Bedrijven Ede ben ik achter gekomen en dat is eigenlijk ook volkomen logisch. Als we kijken naar de ontwikkelingen binnen de IT-branche van de laatste jaren, zien we ook dat dit een van de weinige branches is die jaarlijkse groei doormaakt. Niet alleen is de vraag naar ICT heel hoog, ook de vraag naar nieuwe en jonge ICT’ers is heel erg hoog, dit komt natuurlijk mede doordat de vraag binnen de markt ook steeds groter is geworden. De IT-branche is dus een groeiende sector in Nederland, dit verklaart grotendeels dus ook waardoor de concurrentie binnen de markt erg groot is.

Traditionele ICT of Cloud

Binnen de ICT-sector is er ook een duidelijke verdeling tussen de bedrijven die nog werken via de traditionele manier van ICT en de bedrijven die zich vandaag de dag al focussen op clouddiensten. Het grote voordeel van het aanbieden van clouddiensten is dat het werken veel gemakkelijker en sneller wordt. Doordat bestanden online opgeslagen worden, kunnen ze niet kwijtraken door technische storingen, daarnaast zijn ze overal en op elk device beschikbaar.

Cloudbeheerder.it

Het bedrijf waar ik sinds kort werk is ook een bedrijf dat zich focust op clouddiensten, omdat zij geloven dat de cloud de toekomst heeft. Het online werken, wat het grote voordeel is van de cloud, zorgt ervoor dat het werken stukken makkelijker wordt, omdat een mens niet meer afhankelijk is van een bepaalde plaats of apparaat.

 

http://www.cloudbeheerder.it/