Duurzaam Vandaag
Image default
Adverteren

Met de auto naar Spanje

De zomervakantie is er al bijna weer en vele Nederlanders zullen weer op vakantie gaan. Er is een grote kans dat jij besluit met de auto erop uit te trekken naar een populaire vakantiebestemming, bijvoorbeeld naar Spanje. Dan zijn er natuurlijk wel een aantal dingen die je moet weten, voorafgaand aan de auto reis naar Spanje. In dit artikel zullen een aantal tips worden gegeven, zodat jij gerust met de auto op vakantie naar Spanje kan. Heb je nog geen vakantie geboekt en lijkt Spanje jou ook wel wat? Boek dan snel een last minute naar Spanje.

Ten eerste moet je aan de groente kaart van je autoverzekeringen denken. Op je groene kaart zie je namelijk in welke landen je auto wel en in welke landen je auto niet verzekerd is. daarnaast is het altijd handig om deze kaart mee te nemen op vakantie, dit toont namelijk aan dat jij een geldige autoverzekering hebt afgesloten en er staan vaak handige informatie op. Wanneer jij met de camper of caravan op vakantie gaat naar Spanje, dan is het ook verstandig om een aantal dingen te weten omtrent de autoverzekering. Schade die je maakt met een aanhanger of caravan valt namelijk onder de autoverzekering zo lang deze is gekoppeld aan de auto. Dit geldt ook na ontkoppeling, totdat de aanhanger of caravan veilig buiten het verkeer tot stilstand is gekomen. Daarnaast is het in Spanje verplicht om een set reservelampjes bij je te hebben in de auto, ook is er een speciale marketing nodig voor de caravan. Veiligheidsvestjes hoef je niet verplicht mee te nemen in de auto, maar het is wel handig aangezien je bij pech er wel eentje moet dragen.

Door dit te checken ben jij straks goed verzekerd onderweg, je kan nu ten slotte nog een goede verzekering afsluiten. Heb je nog geen vakantie geboekt? Dan is een last minute in Spanje een tip, je kan er ook nog eens met het vliegtuig naar toe.

http://lastminutespanje.nl