De mooiste manier van adverteren is… lichtreclame!

De kracht van lichtreclame.. daar waar het opvalt

Zo als met alles, is de ontwikkeling van LED in de lichtreclame industrie heel snel gegaan en is LED reclame eigenlijk niet meer weg te denken. Niet zo gek ook, want LED biedt een aantal grote voordelen. Zo is het energieverbruik stukken lager dan Neon verlichting is biedt LED de mogelijkheid om te werken met zeer kleine letters. Dat betekent dat ieder logo uit te lichte is en is LED reclame de perfecte oplossing. Maar met welke toepassingen kun je écht opvallen? Enkele voorbeelden van oplossingen

Een eyecather worden met je gevelreclame

Breng je bedrijf iedere dag én nacht onder de aandacht. Want zien is verkopen en mooie gevelreclame is nooit een mis-investering. Wel is het belangrijk dat de boodschap goed overkomt. Vooral als de zichtlocatie heel goed is. De eerste indruk is , zoals we weten, het belangrijkste. Zichtbaar zijn en worden kan natuurlijk op vele verschillende manieren. Wij noemen enkele voorbeelden die erg populair zijn.

Gevelreclame met LED-verlichting
Een mooi gevelreclame met LED-verlichting is een energiezuinige en interessante optie om optimaal bij klanten onder de aandacht te komen. Je kunt bijvoorbeeld je logo verlichten of een deel van je bedrijfsnaam. Ook niet onbelangrijk, zorg dat je gevelreclame mooi aansluit aan de omgeving zoals je straat of bedrijventerrein.

Tip: breng de boodschap niet te schreeuwerig over. Goede reclame zit ‘um vaak in de eenvoud van de boodschap.

 

Canvasdoeken en spandoeken voor buiten
Bedrukte spandoeken is wellicht de meest eenvoudige manier om snel onder de aandacht te komen. Tegenwoordig kunnen ze in elk gewenst formaat besteld worden. Nieuw zijn de canvasdoeken voor buiten. Deze doeken duurzamer dan standaard canvas materiaal en zijn goed bestand tegen de weer elementen. Zo is het doek beschermd tegen water en UV-licht.

Gevelletters
Laat je bedrijfsnaam luxe overkomen dankzij het gebruik van gevelletters. Desgewenst voorzien van LED verlichting, geeft dit een zeer luxe uitstraling van je bedrijfspand. De letters kunnen in elk formaat opgeleverd worden en op ieder type wand, muur of dak.

Val op met je bedrijf dank Krommedijk lichtreclame en signing

Of het nu lichtreclame moet zijn, instore winkel reclame of een duidelijke bewegwijzering in of rondom je kantoor of bedrijfspand. Het team van Krommedijk lichtreclame en signing adviseert en helpt je graag met eerlijk advies en complete ontzorging. Maak daarom een afspraak met een lichtreclame bedrijf dat alle aspecten in huis heeft en direct voor je aan de slag kan!

https://krommedijklichtreclame.nl/