Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Welk bed van het merk Swiss Sense aanschaffen?

Het kopen van een nieuw bed is eigenlijk stiekem altijd een beetje spannend. Door de jaren heen is die spanning eigenlijk alleen maar toegenomen. Dat is onder meer het gevolg van het feit dat ook de hoeveelheid verschillende soorten bedden die op de markt zijn terug te vinden danig is gestegen. Wanneer je bijvoorbeeld even kijkt naar het aanbod van het merk Swiss Sense zal meteen duidelijk worden dat er best een groot aantal verschillende mogelijkheden voorhanden zijn. Wil jij in de praktijk graag kunnen rekenen op het meest optimale bed voor in jouw slaapkamer? Dan kan het zomaar interessant zijn om de inhoud van dit artikel even grondig door te nemen.

Voor welke boxsprings van Swiss Sense kan je allemaal kiezen?

Het merendeel van de mensen die van plan zijn om een nieuw bed aan te schaffen willen in de praktijk maar wat graag gebruik maken van een zogenaamde boxspring. Het merk Swiss Sense heeft daar handig op ingespeeld door een behoorlijk ruim aanbod aan dergelijke bedden op de markt te lanceren. In ieder geval is het bij dit merk mogelijk om een keuze te maken tussen:

 1. Elektrische boxsprings;

 2. Boxsprings voorzien van een opbergruimte;

 3. Een boxspring voorzien van een TV-lift; 

Voor welke van deze verschillende exemplaren jij in de praktijk gaat kiezen zal altijd worden beïnvloed door de persoonlijke wensen en voorkeuren waarover je beschikt. Zoveel spreekt voor zich. Ben jij bijvoorbeeld iemand die ervan houdt om in bed bijvoorbeeld ook een beetje televisie te kijken of een boek te lezen? Dan kan de beschikking hebben over een elektrische boxspring zeker interessant zijn. Heb je behoeften in je slaapkamer aan meer opbergruimte? Dan kan jouw keuze op vlak van een boxspring met opbergruimte voor de hand liggend zijn. 

Keuze uit een groot aantal verschillende afmetingen

Bij het kopen van een boxspring spreekt het voor zich dat je ook rekening zal willen houden met de verschillende afmetingen waarin ze verkrijgbaar zijn. Hoe groot jouw boxspring in de praktijk precies moet zijn is uiteraard deels afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Slaap je alleen? Dan kan je mogelijks voldoende hebben aan een kleine Swiss Sense boxspring. Slaap je samen met je partner? Dan zal je wellicht de voorkeur geven aan een merkelijk groter exemplaar. Enkele afmetingen waar je uit kan kiezen zijn de volgende:

 • 100×200 centimeter;

 • 120×200 centimeter;

 • 140×200 centimeter;

 • 180×200 centimeter;

 • 200×200 centimeter;

Het spreekt voor zich dat niet alleen de boxsprings van het merk verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen. Dat geldt als vanzelfsprekend ook voor de Swiss Sense matrassen. 

Een Swiss Sense matras perfect afgestemd op jouw wensen en verwachtingen

Ook de matrassen van het merk Swiss Sense zijn in tal van verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De opties waar je een keuze tussen kan maken zijn de volgende:

 1. Koudschuim matrassen;

 2. Pocketvering matrassen;

 3. Traagschuim matrassen;

Voor elke persoon geldt dat hij of zij veelal over een uitgesproken voorkeur beschikt voor wat het soort matras betreft waar gebruik van kan worden gemaakt. Voor welke van de hierboven aangehaalde mogelijkheden jij uiteindelijk zal kiezen zal in de praktijk altijd worden bepaald door je persoonlijke voorkeur. Let op, het spreekt voor zich dat de keuze van het type matras altijd bijzonder belangrijk is. Ze is namelijk voor een groot deel bepalend voor je nachtrust.

 

Gerelateerde artikelen

Terrasoverkapping Hoogeveen

Een zwembad ontwerpen maakt jouw eigen bad mogelijk

Kunststof deuren: makkelijk en duurzaam