Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn de voordelen van producten van powershore?

Wellicht dat je wel bekend bent met de producten van powershore. Maar als je er nog niet van gehoord hebt, en je bent bijvoorbeeld op zoek naar een stuttings apparaat, dan is het zeker een merk dan het waard is om even te bekijken. We hebben hier eventjes een paar van de voordelen voor je op een rijtje gezet zodat je dat even makkelijk in een overzicht hebt. 

Geen gereedschap nodig om accessoires te wisselen

Producten van powershore hebben een kliksysteem waardoor je niet extra gereedschap nodig hebt om iets te veranderen. Dit kan je er bij al het stutten namelijk gewoon simpel op en af klikken. Er is dus geen gedoe met schroevendraaiers en dergelijke om een kleine aanpassing te maken. Producten van powershore zijn over het algemeen heel modulair, waardoor het makkelijk is om iedere situatie in goede banen te leiden.

Lichtgewicht en stabiel

Als je kijkt naar het stuttings apparaat van powershore dan zal je zien het gemaakt is van lichtgewicht materialen, waardoor het makkelijk te verplaatsen is. Het is ook fijn dat het stuttings apparaat een alles in een constructie is. Er zitten dus geen losse onderdelen aan wat het extreem makkelijk maakt om te verplaatsen en te hanteren. Oftewel, je kan hem overal mee naar toe nemen, en je hoeft er niet bang voor te zijn dat je per ongeluk een onderdeeltje achterlaat of vergeet.

Een gespecialiseerd veiligheidssysteem

De producten van powershore hebben een uniek auto-lock systeem waardoor je geen aparte handelingen nodig hebt om de stut te borgen. Het uittrekken en borgen kan in een beweging. Je zal ook zien dat de borggaten op hele kleine afstand van elkaar zitten over de gehele stut lengte zodat iedere hoogte geaccommodeerd kan worden. Je kan dus heel precies zijn in de positionering en de kop is ook nog eens multifunctioneel.