Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Wat doet een erkende slotenmaker voor jou?

Het inschakelen van een slotenmaker kan op verschillende momenten heel erg handig zijn. Toch is het altijd belangrijk om een betrouwbare slotenmaker in te schakelen. Je wilt namelijk goed geholpen worden en er zijn veel malafide slotenmakers. Kijk daarom altijd of je met een erkende slotenmaker te maken hebt. Deze heeft namelijk eerlijke prijzen en heeft in de meeste gevallen ook een erkenning. Daarnaast kun je kijken naar de reviews van de slotenmaker en hierin staan de ervaringen van de vorige klanten. Een erkende slotenmaker weet ook precies hoe ze jou kunnen helpen en voert verschillende werkzaamheden uit. Waarvoor kun je een slotenmaker nu eigenlijk inschakelen? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Advies van een erkende slotenmaker

De erkende slotenmaker heeft veel ervaring op het gebied van sloten, maar weet ook veel af van inbraakbeveiliging. Zo weet de slotenmaker precies waar een inbreker over nadenkt bij het inbreken. Dit kan heel erg handig zijn als je de inbraakbeveiliging van jouw woning wilt opschroeven. Dit is daarom ook een goede reden om een slotenmaker in te schakelen, zo kan de slotenmaker jouw veel advies geven. Dit advies kan goed gebruikt worden voor het vervangen van jouw sloten.

Sloten van een hoge kwaliteit

Een erkende slotenmaker verkoopt geen sloten met een slechte kwaliteit. Een slotenmaker verkoopt juist sloten met een hoge kwaliteit en dit is natuurlijk erg handig. De slotenmaker heeft vaak alleen sloten met een SKG** of SKG*** keurmerk. Deze keurmerken laten zien dat de sloten uitermate getest zijn door de politie. De sloten krijgen alleen dit keurmerk als ze genoeg weerstand weten te bieden tegen een inbreker. Koop jij een SKG** slot bij een slotenmaker? Dan installeren ze het slot ook bij jouw thuis en dat is natuurlijk hartstikke fijn. Daarnaast heeft een slotenmaker ook sloten met een meerpuntssluiting en sloten met een kerntrekbeveiliging. Al deze sloten maken het een inbreker een stuk moeilijker en dat is natuurlijk wat jij wilt.

Spoedservice

Heb jij jezelf buitengesloten? Of ben jij jouw sleutel verloren? Dan kan je natuurlijk niet binnenkomen en kan het handig zijn om een erkende slotenmaker te bellen. Een erkende slotenmaker heeft vaak een 24/7 service. Kan jij niet meer jouw woning toetreden? Dan is het handig dat je deze slotenmaker altijd kunt bellen. De slotenmaker staat dan vaak binnen een paar minuten op locatie, zodat jij niet lang in de kou hoeft te wachten. Let wel op, want niet iedere slotenmaker heeft een spoedservice. Het is daarom heel belangrijk om de aanbieders met elkaar te vergelijken. Kijk vooral naar de slotenmakers bij jou in de omgeving, zodat je zeker weet dat je niet veel voorrijkosten hoeft te betalen.

 

De spoedservice van de erkende slotenmaker kan ook heel erg handig zijn als er net bij jou is ingebroken. De sloten van je woning zijn dan waarschijnlijk kapot en moeten zo snel mogelijk vervangen worden. De slotenmaker kan dan tijdelijke sloten op jouw deur zetten, zodat je deze gewoon weer op slot kunt doen.