Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Wanddecoratie voor in uw woonkamer bestellen

Wat zou u graag als wanddecoratie in uw woonkamer willen hebben? Is dit een schilderij van een bekende schilder, of hoeft dat niet perse? Of wenst u graag één van die mooie vakantiefoto’s als schilderij te laten maken? Er zijn erg veel mogelijkheden als het gaat om wanddecoratie. Het mooie is dat er eigenlijk altijd wel iets is voor elk budget. Naast dat u uit verschillende materialen kunt kiezen is een schilderij in diverse formaten te verkrijgen.

Wereldkaart als wanddecoratie kopen?

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wereldkaart als wanddecoratie. Houdt u van reizen en bent u trots op de verre rondreizen die u heeft gemaakt? Dan kan een wereldkaart een mooie optie zijn voor aan de wand. Er zijn zelfs kurk schilderijen met een bedrukking van een kaart, zodat u daarop punaises of vlaggetjes kunt plaatsen. Zo kunt u op de landkaart bijhouden waar u bent geweest.

Een andere mogelijkheid is behang als wanddecoratie. Dit wordt nog steeds erg veel gedaan en komt vooral tot zijn recht als het op één muur wordt aangebracht. U ziet wel eens dat mensen één muur in de woonkamer een andere kleur geven. Hetzelfde gebeurt eigenlijk wel bij het aanbrengen van behang op één muur. Dit geeft een woonkamer een prachtige uitstraling. Vooral wanneer u de kleuren terug laat komen in de accessoires in uw woonkamer.

Uw eigen foto laten bedrukken

Wat ook veel wordt gedaan is wanddecoratie met een eigen foto. Deze kunt u op het gewenste materiaal laten drukken. Dit kan canvas zijn of kurk, net wat u wenst. Een andere geweldige optie is plexiglas. Plexiglas staat vooral erg mooi in een woning met een industriële of strakke inrichting. Bij een industrieel interieur past namelijk zeker ook een schilderij of iets anders voor aan de wand.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw wanden? Kijk dan eens op Wanddecoratie.nl en bestel het schilderij van uw dromen.

Gerelateerde artikelen

Wil je ook duurzamer leven? Lees hier wat je allemaal kan doen!

Een zwembad ontwerpen maakt jouw eigen bad mogelijk

Tegels zetten in verschillende patronen