Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Terrasoverkapping Hoogeveen

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping in de regio Hoogeveen? Kijk dan eens op de website van SCS Zonwering. Wij hebben verschillende mogelijkheden om wat extra beschutting te bieden op uw terras. Denk bijvoorbeeld aan een veranda of een glazen schuifwand. Bekijk terrasoverkapping in Hoogeveen.

Terrasoverkapping of tuinkamer in Hoogeveen

Bij SCS Zonwering plaatsen wij niet alleen uw terrasoverkapping in de regio Hoogeveen, maar ook hele tuinkamers. Hierbij heeft u ook nog een ruime keuze uit extraatjes om uw overkapping te personaliseren. Wij hebben bijvoorbeeld verschillende terras heaters in ons assortiment, maar ook ledverlichting. De overkapping moet natuurlijk wel bij de rest van het huis passen. Daarom kunt u kiezen uit waaierdaken, maar ook uit een duurzame houten overkapping. Dit laatste is bijvoorbeeld heel geschikt als u houdt van een natuurlijke uitstraling. Bij de houten overkapping maken wij gebruik van twee soorten hout, namelijk Douglas en Lariks. Echter, de aluminium overkapping heeft het voordeel dat deze veel minder onderhoud nodig heeft. De keuze is dus breed en helemaal aan u!

Onze veranda’s 

Bij SCS Zonwering hebben wij veranda’s van Verasol. Dit is een betaalbaar, maar vooral kwalitatief uitstekend merk. Wij hebben van het merk Verasol drie soorten veranda’s. De eerste is de Greenline veranda, deze is beschikbaar in de moderne of klassieke stijl en komt met een glazen of polycarbonaat dakbedekking. Wilt u een persoonlijkere veranda, dan kunt u kiezen voor de Profiline veranda. Hierbij heeft u meer keuze uit verschillende kleuren. De meest robuuste optie is de Highline Cube veranda. Deze veranda heeft extra sterke profielen en geen zichtbare dakhelling. Uiteraard zijn alle veranda’s in ons assortiment uit te breiden met aluminium glaskozijnen of zijwanden. Ook de levering en montage doen wij zelf!

Over ons

Bij SCS Zonwering krijgt u kwaliteit voor uw geld. Wij hebben ruime ervaring in advies, verkoop en maatwerk montage van alle soorten zonwering die u zich kunt bedenken. De afgelopen jaren hebben wij ons nog meer verbreed met allerlei technische toepassingen in binnen- en buitenzonwering, zodat u voor elke klus op het gebied van zonwering bij ons terecht kunt. Wilt u eerst eens zien wat de mogelijkheden zijn en hoe dit eruit ziet? Kom dan eens langs in onze showroom in Hoogeveen.