Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Specialist op het gebied van schuifpuien

Schipper Ede is de specialist op het gebied van zowel de productie en plaatsing van schuifpuien en kozijnen. Dit werk leveren zij als sinds 1959. Zo heeft het bedrijf Schipper Ede ook schuifruimen in hun assortiment verwerkt. Deze zijn hoog geïsoleerd en zijn bovendien voorzien van slanke, aluminum profielen. Wist je dat ze hierdoor maximaal lichtinval garanderen? Daarnaast leveren en produceren Schipper Ede schuifpuien. Tegenwoordig zijn de schuifpuien zwart. Deze passen in een industrieel interieur, maar ook in andere soort typen interieurs. Het meest belangrijke is dat de schuifpuien naar wens zijn en dat jij ze mooi vindt. Wat de rest er van vindt, doet er niet toe!

De werkzaamheden van Schipper Ede worden vanuit diverse plekken uitgevoerd

Op de website van Schipper Ede kun je de recente werken bewonderen. Zo krijg je als klant een goede impressie van het werk dat Schipper Ede overal in Nederland levert. Bovendien kun je ook gelijk zien hoe het er ongeveer bij jou uit zou kunnen zien! Dat zijn twee vliegen in een klap dus. Ben je benieuwd naar wat Schipper Ede nog meer voor je kan betekenen, dan zit je bij het lezen van deze informatieve blog helemaal goed. Vanuit de fabriek die gevestigd is in Ede worden alle werkzaamheden uitgevoerd. Ook heeft het bedrijf een eigen showroom en kantoor. Dit maakt het een uitgebreid bedrijf met veel mensen in dienst. Schipper Ede is de aangewezen partner als het gaat om nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten.

Schipper Ede: een familiebedrijf in hart en nieren

Schipper Ede is een familiebedrijf in hart en nieren. Zoals gezegd startte het bedrijf in 1959 en ze zijn anno 2021 uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebeid van aluminum kozijnen. Het is een indrukwekkende reis geweest. Met veel passie kunnen de monteurs en de medewerkers je alles vertellen over de geschiedenis van het bedrijf en de kozijnen en bijvoorbeeld schuifpuien. De vakkundige monteurs zijn gek op uitdagingen, niets is hen te veel. Het is te allen tijde van belang om de benodigde kennis en ervaring in de praktijk in te zetten. Zo wordt het beste eindresultaat voor de klant verwezenlijkt. Er is gekozen voor een herkenbare naam en uitstraling en er worden slechts kwaliteitsproducten geleverd.

Neem een kijkje in de showroom van Schipper Ede

Ik kan je zeker aanraden om een kijkje te nemen in de showroom – uiteraard als de lockdown voorbij is en er weer ruimte is voor meer versoepelingen in het land. Helaas zit dat er voorlopig nog niet in, maar toch kun je in de tussentijd alvast gaan fantaseren hoe jouw nieuwe kozijnen of de nieuwe zwarte en luxueuze schuifpui er bij jou uit zou kunnen zien. Er bestaan tegenwoordig talloze computer programma’s die je daarbij kunnen helpen. In de showroom van Schipper Ede kun je bovendien meer inspiratie opdoen op het gebied van kozijnen en schuifpuien. Daar kun je tevens ook kennismaken met de medewerkers van Schipper Ede. Je kunt onder het genot van een kopje koffie of thee worden geadviseerd over de projecten. Ten slotte kun je een lijstje voor jezelf maken met punten die je sowieso wil weten. Dit is handig, want dan vergeet je geen dingen als je daar eenmaal bent. Wellicht is een virtuele tour ook mogelijk. Bespreek hiervoor de mogelijkheden met Schipper Ede en schroom niet om contact op te nemen.