Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Met meubels van WOOOD zit je altijd goed

Bent u bij u thuis op het moment aangekomen dat er nieuwe meubels aangeschaft dienen te worden? Dan bent u waarschijnlijk benieuwd waar u goed terecht kunt. Ten eerste natuurlijk voor goede meubels, maar tevens ook voor een goed stuk advies zodat u thuis komt met die meubels die bij uw wensen en eisen passen. Hiervoor kunt u terecht bij PureWonen. Hier vindt u alles wat u wilt en alle trends zijn hier vertegenwoordigt.

Als we u een aanbeveling mogen doen, kijkt u eens naar het merk WOOOD. Dit merk heeft veel soorten meubels. Hieronder gaan we er daar kort op in.

Banken, fauteuils en stoelen

Ten eerste heeft het merk WOOOD banken, fauteuils en stoelen in het assortiment.

Om met de banken te beginnen. Het kenmerk van het merk WOOOD is dat de meubels een landelijke en rustieke uitstraling hebben. Dit geeft echt een heel stijlvolle uitstraling aan uw huiskamer. Welke bank u ook zoekt, bij purewonen zijn ze allemaal verkrijgbaar. Of het nu een tweezits, een driezits of een hoekbank is. Het is er allemaal.
Qua kleuren is er veel keuze. Zodoende kunt u altijd de juiste match maken met uw muren en vloeren qua kleur. Het moet uiteindelijk natuurlijk wel allemaal mooi bij elkaar passen. Een bank moet niet uit de toon vallen.

Er wordt bij het produceren van deze banken rekening gehouden met het aspect duurzaamheid. Er wordt gebruik gemaakt van gecertificeerd hout. De productie van de WOOOD banken vindt hoofdzakelijk hier in Nederland plaats.

Qua bekleding heeft u ook verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een fluweelachtig stof. Maar ook een recyclebaar leer is mogelijk.

Voor de stoelen en fauteuils geld in principe hetzelfde als hierboven genoemd bij de banken. Het gebruikte hout heeft een duurzaamheidscertificaat en voor de bekleding kunt u uit dezelfde opties kiezen als bij de banken.

Kasten van WOOOD

Wilt u bij het aanschaffen van nieuwe meubels gelijk ook wat meenemen dat voorziet in het praktisch opbergen van zaken? Dan zijn er mooie WOOOD kasten verkrijgbaar. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo zijn er kasten van hout en van metaal.

U kunt kiezen uit verschillende kasten. Bent u op zoek naar een mooi tv meubel? Dan zit u bij het merk WOOOD goed. WOOOD heeft de mooiste tv meubels in het assortiment. ok hierbij zult u weer zien dat deze kasten een prachtige landelijke en rustieke uitstraling hebben. Deze uitstraling doet warm aan en geeft een stijlvol beeld.

Wilt u een hoge kast in de woonkamer voor bijvoorbeeld uw boeken en dergelijke? Dat is ook geen probleem. Deze kasten zijn ook verkrijgbaar. Qua materiaal zijn deze in dezelfde verkrijgbaar als bij de tv meubels.

Maar er zijn ook nachtkastjes, opbergkastjes en kledingkasten. Allemaal mooi met elkaar te matchen qua kleurstellingen.

Tafels

De inboedel van een huis is natuurlijk niet compleet zonder tafels. U heeft een tafel nodig in de woonkamer en in de keuken. Maar misschien ook wel in uw werkkamer. Voor alle doeleinden heeft WOOOD een geschikte tafel.

Een tafel moet tegelijkertijd mooi, stijlvol en praktisch zijn. En dat zijn de tafels van WOOOD zeker.

De tafels zijn in vele verschillende modellen beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vorm. Wilt u ene rechthoekige, een ronde of een ovale tafel?

Bedden

En ook voor bedden zit u bij dit merk gebeiteld. Het bedden assortiment is ook breed genoeg om iets moois te vinden dat bij u past.

https://www.purewonen.nl/merken/woood/