Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Haarlem zoeken

Ik ben op zoek naar houten vloeren Haarlem. Als aannemer zijn wij bezig met de bouw van een huis. En onze opdrachtgever vroeg ons om ook de basis van de woninginrichting te doen. Hartstikke leuk! Alleen hebben wij daar nog weinig ervaring mee. Daarom zijn we op het internet op zoek gegaan naar een bedrijf uit Haarlem dat houten vloeren levert.

Houten vloeren Haarlem Googelen

We zijn dus op houten vloeren Haarlem gaan Googelen. En direct kregen wij vloerenwinkels uit Haarlem. Alleen zat de soort vloer dat wij zochten, er bij iedereen niet tussen. Totdat we Bax Houthandel vonden. We lazen op zijn website dat hij een heel groot assortiment heeft. En alle houten vloeren worden door hunzelf gefabriceerd. Waar wij specifiek naar op zoek zijn, is een houten vloer van kersenbomen. Dit schijnt erg uniek te zijn, er mooi uit te zien en kwalitatief hoogwaardig.

Kersen parket vloer

Op de website van Bax Houthandel lazen wij dat zij wel een parketvloer van kersenbomen hebben. Deze komen oorspronkelijk uit Amerika. Er stond op dat het een rijke houtsoort is, wat wel kostbaar is. Gelukkig wilt de opdrachtgever van ons juist zoiets unieks! We zagen ook een afbeelding van de desbetreffende vloer. Die zag er heel erg mooi uit, met een soort van rode gloed er overheen. Daarnaast dient onze klant ook vloerverwarming te krijgen. Gelukkig gaat dit goed samen met deze houten vloer.

Uiteindelijk hebben wij inderdaad bij Bax Houthandel deze vloer gekocht. En daar zijn wij erg blij mee! Op dit moment wordt de vloerverwarming erin gelegd. En volgende week is het de beurt aan de vloer. Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!

Qua kosten, kwaliteiten en service kunnen wij Bax Houthandel uit Haarlem zeker aanbevelen. Dus zoek jij een vloerenwinkel en woon je in, de buurt van, Haarlem, ga dan naar Bax!