Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Buitengewoon handige bubbelplastic hacks voor in huis

Bubbelplastic wordt gebruik om artikelen veilig te verhuizen of versturen per post. Toch zijn er nog veel verschillende dingen waar je bubbeltjesplastic voor zou kunnen gebruiken. In deze blog lees je meer over hoe een rol bubbeltjesplastic je leven in huis een stuk makkelijker kan maken.

 

Terrasplanten beschermen tegen kou

In Nederland kan het in de winter bijzonder koud worden. Wij kunnen dan met een dik huispak en  de verwarming aan op de bank zitten, maar onze plantjes in de tuin hebben het niet zo makkelijk. Bescherm ze tegen de vorst door bubbelfolie om de plant heen te wikkelen en goed af te sluiten met tape of touw. Door deze isolatie zal de grond warm blijven.

 

Fruit en groente langer vers houden

Fruit en groente zijn kwetsbare voedingsmiddelen, al helemaal als ze rijp zijn. Rijp fruit is een stuk zachter waardoor het ook sneller kneuzingen oploopt. En laten we eerlijk zijn, iedereen vindt het vies om een hap uit een appel te nemen met een kruimelig stukje. Door het fruit te bewaren op en onder bubbelplastic is de kans op kneuzingen een stuk kleiner.

 

Drankjes koel houden in de zomer

We vinden het allemaal heerlijk om in de zomer te genieten van de meest hete temperaturen. Lekker aan het strand liggen en bakken in de zon. Wat je alleen niet wilt is dat je cola ook gaat bakken, om het zo koud mogelijk te houden kun je bubbelplastic om de drankjes heen wikkelen in de koelbox.

 

https://verpakgigant.nl/bubbeltjesplastic/

Gerelateerde artikelen

Zelf energie opwekken

Te hoge luchtvochtigheid in huis? Los het permanent op!

Uw favoriete vloerlampen