Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Afgebroken sleutel? Bel de Slotenmaker Rotterdam

Je denkt thuis te komen van boodschappen doen. De zware boodschappen staan eindelijk voor de deur. Je wil de deur open maken, draait de sleutel om en krak Je sleutel breekt af en de ene helft van de sleutel is in het slot achter gebleven. Je kan je huis niet in. Deze nachtmerrie hoop je nooit mee te maken. Maar wat doe je dan wel als het je over komt? Lees hier alles over in deze blog.

Wat kan je doen als je sleutel afgebroken is?

Wanneer je sleutel afgebroken is en je op internet gaat zoeken naar een oplossing kom je heel veel dingen tegen die je zou kunnen proberen. Maar jeetje wat een ellende, want die tips zijn leuk allemaal, maar je staat voor een dichte deur en hebt al die spullen die aangeraden worden niet bij de hand, want je bent immers buitengesloten uit je huis hierdoor.

Een aantal dingen die je zou kunnen proberen zijn:

·        Spuit wat olie in je slot, laat dat even inwerken en probeer dan met een tang het achter gebleven stukje sleutel uit het slot te krijgen

·        Je kan ook een sterke magneet gebruiken om te proberen het stukje sleutel uit het slot te krijgen

·        Ook met een paperclip of pincet zou je het kunnen proberen.

Al deze dingen kosten tijd en dat terwijl een slotenmaker deze klus in een paar minuten gedaan kan hebben.

De snelste oplossing

Maar je zou het natuurlijk ook anders op kunnen lossen. In geval van Buitengesloten Quickblue kan je helpen!. Deze Slotenmaker Rotterdam beschikt over vakmensen die allemaal beschikken over veel kennis en kunde. Ook de materialen waarmee zij werken zijn van een hoogwaardige kwaliteit.

Wanneer je Slotenmaker Rotterdam in zou schakelen weet je zeker dat je binnen de kortste tijd weer binnen bent en je je geen zorgen meer hoeft te maken over hoe je naar binnen kan komen. Het scheelt je ook veel tijd, want als je zelf gaat proberen ben je daar a gauw een behoorlijke tijd aan kwijt.

Slotenmaker Rotterdam

Als je op internet gaat zoeken naar slotenmaker Rotterdam dan zal je deze al snel gevonden hebben. Je hoeft maar een telefoontje te plegen en je weet zeker dat ze heel snel en vakkundig jouw probleem met het slot verholpen zullen hebben.

Mocht het zo zijn dat je slot vervangen moet worden, dan kan je ook bij ze terecht. Zij zullen dan de oude sloten verwijderen en de nieuwe sloten ook plaatsen. Met deze nieuwe sloten kan je er van uit gaan dat je weer veilig bent. Al hun sloten zijn voorzien van het SKG keurmerk. Deze certificering geeft aan dat je sloten volgens de politie keurmerken goedgekeurd zijn.