Duurzaam Vandaag
Image default
Relatie

Dating apps

Tegenwoordig zijn er veel verschillende dating apps. Voor hetero’s, homo’s, lesbische en nog veel meer. Er zijn zelfs dating sites voor mensen die naast hun relatie nog iemand anders nodig hebben. Over deze apps zijn de meningen verdeeld, kan het of kan het niet? Een bekende dating site is Lexa. Lexa is een erg populaire datingsite, en behoort zeker tot de top datingsites die je in Nederland kan vinden. De reden waarom Lexa wellicht de beste datingsite is, is omdat ze erg veel profielen hebben waarvan een groot deel een relatie vindt. Lexa is ook zeer bekend bij het Nederlandse publiek. Door radio en tv reclames is iedereen wel op de hoogte van deze site. Tegenwoordig bestaan er zelfs dating sites voor hoger opgeleiden. EliteDating richt zich op mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie op niveau. Niveau slaat hier op opleidingsniveau. Want de leden zijn HBO of universitair geschoold. De leeftijd van de gebruikers is over het algemeen 30 jaar en ouder.

 

Eerste dates

Er zijn genoeg ideeën voor een eerste date. Maar zodra je echt een date moet plannen weet je meestal even niet meer wat je nou wilt gaan doen. Daarom een handig lijstje met eerste date ideeën. Ga een leuke wandeling maken en daarna iets drinken. Als jullie niet uit dezelfde stad komen kunnen jullie elkaar een rondleiding geven door je woonplaats. Ga samen naar de bioscoop, als jullie er beide van houden is een horror film een leuk idee. Bij een horror film kun je lekker tegen elkaar aankruipen. Ga naar een dierentuin, kinderboerderij of een ander leuk uitje. Het klinkt raar, maar hierdoor krijg je wel gespreksstof met elkaar en kan het heel gezellig zijn. Ga een avond naar een café en dans samen op jullie favoriete muziek. Hierdoor creëer je een band.

 

Volgende dates

Als je een eerste date hebt gehad en het is je goed bevallen, is het misschien tijd een tweede date of de derde. Bij een volgende date mag het allemaal wel wat spannender en uitgebreider. Boek samen bijvoorbeeld in Amsterdam een hotel met een lekker bad in de kamer. Voor in de avond kun je een leuke slipdress aan trekken als vrouw zijnde. Dit is niet ordinair maar zie je er wel leuk uit.

 

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/babydoll-slipdress/