Duurzaam Vandaag
Image default
Onderwijs

Alles wat je moet weten over de opleiding tot secretaresse

Voor een leuke en goed betaalde kantoorbaan heb je een erkend diploma nodig. Als je nooit een diploma hebt gehaald in het verleden is het soms lastig om een baan te vinden die je echt leuk vindt. Daarnaast is je salaris lager wanneer je geen relevante diploma’s hebt. Bij Fabius Opleiding kun je bijvoorbeeld de secretaresse opleiding gaan doen om zo je eigen waarde op de arbeidsmarkt een boos te kunnen geven. In dit artikel lees je alles over wat je kunt verwachten van het volgen van deze opleiding. Lees dus vooral verder.

De functie van secretaresse

Als secretaresse ben je onmisbaar op een kantoor. Je maakt afspraken en je ontvangt bezoekers. Het is een erg veelzijdig en belangrijk beroep. Jij zorgt ervoor dat anderen in het kantoor zich met inhoudelijke zaken bezig kunnen houden en dat alles op kantoor ondertussen goed verloopt. Het is belangrijk dat je organisatorisch goed bent. Als je dat leuk vindt en je jezelf hierin herkent is dit de opleiding voor jou.

Een kick start van de carrière

Als je het examen van de opleiding succesvol afrondt krijg je een erkend diploma en ben je klaargestoomd voor het werk. Doordat je veel praktijkgerichte kennis opdoet kun je je carrière een kick start geven.

De succesverhalen bij Fabius

Veel mensen zijn je al voorgegaan. Met een slagingspercentage van meer dan 90% zit je bij Fabius zeker goed. Je hebt dus een grote kans op een succesverhaal zoals zovelen die jou voor zijn gegaan. De kans dat je snel een functie vindt waarnaar je zoekt is groot. Via de website kun je je vandaag nog direct inschrijven. Wacht niet langer en investeer in jezelf.