Duurzaam Vandaag
Image default
Auto

Zorgeloos in een nieuwe bedrijfswagen rijden

Het leasen van een auto is een steeds populairder gebruik in Nederland en wordt door zowel bedrijven als particulieren gedaan. Bedrijfswagens, bestelbusjes, auto’s van de zaak en auto’s voor privé gebruik worden via leasemaatschappijen voor een aantal jaar geleast en maandelijks met een vast bedrag betaald. Met shortlease is leasen voor een periode korter dan een jaar tevens mogelijk. Je hebt de keuze uit een groot aantal modellen om een voertuig te selecteren naar jouw smaak en budget, en je hebt bovendien een duidelijk overzicht in de uitgaven dankzij het vooraf afgesproken bedrag.

Kopen of leasen?

Afhankelijk van de leaseperiode en het leasecontract kan leasen voordeliger zijn dan kopen. Bij het kopen van een auto, vooral een nieuwe, moet je een groot bedrag klaar hebben liggen. Dan ben je er nog niet, want hier komen nog kosten voor de autoverzekering bij en bijvoorbeeld onderhoud. Dit is niet het geval bij een lease auto. In het bedrag wat je betaalt zitten al deze kosten al inbegrepen. De enige variabele kosten zijn eventuele boetes, parkeerkosten en bij sommige leasemaatschappijen brandstofkosten. Je rijdt ook altijd in een nieuwe auto.

De Renault Trafic als bedrijfswagen

Als je erover denkt voor je bedrijf een auto te leasen, kun je de Renault Trafic leasen. Dit is een ruim voertuig geschikt als bedrijfswagen of bestelbusje. Het is een goede optie voor zowel vrachtvervoer als personenvervoer en is bij leasemaatschappijen in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor accessoires als een imperiaal, trekhaak, dubbele cabine, dakdragers, het soort velgen en meer. Let er wel op dat je bij leasen van te voren het aantal af te leggen kilometers moet bepalen, dit bepaalt mede de prijs. Je kunt verschillende leasemaatschappijen vergelijken en offertes aanvragen om na te gaan waar de Renault Trafic het voordeligst is voor jouw situatie.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen