Duurzaam Vandaag
Image default
Auto

Reinigingsmiddelen voor je wagen

Bij Truckwash 1 vind je professionele reinigingsmiddelen. Het bedrijf is hierin gespecialiseerd. Niet alleen kan je in de webshop hoge kwaliteit reinigingsmiddelen vinden, maar ook in de eigen truckwash gelegen te Roosendaal en Rilland. Je vindt er speciale reinigingsmiddelen voor de velgen van een voertuig, maar ook voor dashboards, ramen, wielen en lak. Daarnaast vind je ook verschillende middelen voor diverse oppervlakken terug in het assortiment, denk aan: plastic, glas, leder, vinyl, aluminium, chroom, rubber en roestvrijstaal.

Bij Truckwash 1 vind je reinigingsproducten voor het interieur en exterieur. Zo maak je een auto van binnen en van buiten weer zo goed als nieuw.

Reinigingsmiddelen voor het interieur

Reinigingsmiddelen voor het interieur zijn nodig, omdat het helaas regelmatig voorkomt dat de kleding en de rest van het interieur vies wordt. Denk aan roken, koffievlekken en etensresten. Wanneer je dit niet schoonmaakt dan ontstaan er vieze geuren door bacteriën en schimmels die zich ophopen. De reiniging van auto interieur kan je met de volgende tips doen:

-Stofzuig regelmatig de auto

-Maak de binnenkant van de ramen schoon met een speciale spray

-Verwijder vlekken direct en laat deze niet intrekken

-Maak autobekleding vuilafstotend

Als je naar truckwash1.nl/webshop gaat dan kan je alle nodige producten aanschaffen.

Reinigingsmiddelen voor het wassen van je voertuig

Naast het interieur dient natuurlijk ook het exterieur gereinigd te worden.  Een caravan wassen, een auto wassen of een vrachtwagen wassen kan allemaal met de producten van Truckwash 1. Het zelf wassen met de hand is net zo makkelijk als het uitbesteden. Wanneer je kiest voor hoge kwaliteit reinigingsmiddelen en de volgende tips hanteert dan zit je altijd goed:

-Eerst spoelen en wassen met shampoo en dan pas poetsen

-Een tuinslang is natuurlijk helemaal handig

-Gebruik microvezel doekjes om krassen te voorkomen

-Voor het poetsen gebruik je één van onze poetsmaterialen.

-Vervang regelmatig het water in de emmer, want hier blijven vuilresten achter

-Vergeet de velgen niet te reinigen. Gebruik hier een velgenreiniger voor. Daarna kan je het afronden met water en zeep of afwasmiddel.

https://www.truckwash1.nl/