Duurzaam Vandaag
Image default
Auto

Zoekt en gij zult vinden: een lease auto

Als je een eigen zaak hebt en je hebt een auto nodig, kun je ervoor kiezen om een auto te kopen. Je moet dan ook altijd zelf voor het onderhoud zorgen en rekening houden met het regelen van bijvoorbeeld een verzekering of de APK keuring . Je kunt ook kijken of je een auto wilt leasen. Dit is een soort huren, maar met de mogelijkheid dat je aan het eind van de leasetermijn de auto kunt kopen. Als je het goed uitzoekt, kan goedkoop auto leasen een uitkomst bieden. Als je daarnaast privé in de auto rijdt, krijg je te maken met een belasting bijtelling. Dit is een percentage over de catalogus waarde van de auto. Dit wordt gezien als winst. Je houdt dan netto minder loon over.

Waar kun je een auto leasen? Een manier om goedkoop een auto te leasen is goed te informeren bij verschillende bedrijven. Er zijn bedrijven helemaal gericht op goedkoop auto leasen. Er zijn ook garages die het erbij doen. Of als je een voorkeur hebt voor een bepaald merk, kun je ook naar die speciale dealer om te vragen wat zij voor mogelijkheden hebben. Op internet zijn talloze bedrijven te vinden of je kunt gebruik maken van een startpagina die gericht is op auto leasen. Je ziet dan ook welke auto’s ze hebben en welke vorm van leasen ze aanbieden.

Wanneer is je auto goedkoper? Het kan zijn dat je een milieuvriendelijke auto neemt, dat scheelt in de bijtelling. Er zijn een aantal hybride automerken die daardoor goedkoper zijn dan een gemiddelde benzine auto. De tarieven worden door de overheid elk jaar opnieuw vastgesteld. Ook tweedehands auto’s kunnen goedkoper zijn om te leasen, omdat de hoge afschrijvingskosten al zijn afgetrokken. Deze auto’s kunnen wel duurder zijn in de bijtelling, omdat deze misschien minder milieuvriendelijk zijn

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl