Duurzaam Vandaag
Image default
Auto

Zakelijk leasen voor zzp’ers in opkomst

Op de Nederlandse wegen zie je steeds meer leaseauto’s verschijnen. Het gaat dan niet alleen om personenauto’s maar ook steeds meer bedrijfswagens. De Dacia Dokker lease is bij voorbeeld heel populair. Dit is een prima bedrijfsauto die je voor een scherpe prijs per maand kunt leasen. Dacia is een merk in opkomst dat zich in rap tempo een plaats heeft veroverd tussen de gevestigde orde. Je kunt deze auto dan ook met en gerust hart leasen als je op zoek bent naar een geschikte bedrijfsauto voor je onderneming.

Kies voor een degelijke bedrijfsauto

Als je als zzp’er aan de slag gaat dan moet je kunnen vertrouwen op een goede en degelijke bedrijfsauto. Hij moet je niet laten staan aan de kant van de weg als je op weg bent naar een klant. Want dan gaat die klant naar een ander bedrijf en dan ben jij je opdracht kwijt. Daarom wordt voor zakelijk leasen zzp het liefst gekozen voor een bedrijfsauto die zijn degelijkheid heeft bewezen. De Dacia Dokker is zo’n auto. Hier kun je met een gerust hart in stappen en op weg gaan, want hij zal je zeker niet laten staan.

Leasen is de toekomst voor bedrijfsauto’s

Steeds meer bedrijfsauto’s worden niet meer gekocht maar via lease gehuurd. Zo kun je jezelf de kosten besparen van een grote investering voor de aankoop van een goede bedrijfsauto. Dit grote voordeel wordt door veel ondernemers gezien en daarom leasen zij hun nieuwe bedrijfswagen voor een vooraf vastgestelde periode bij een betrouwbare leasemaatschappij. Dit is financieel aantrekkelijk omdat je op die manier geen extra kosten hebt die op het budget van je onderneming drukken. De kosten staan vast dus je weet ruim van te voren waar je aan toe bent. Je kunt de kosten incalculeren voor de gehele looptijd van het leasecontract. Dit is een groot voordeel.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl