Duurzaam Vandaag
Image default
Auto

Mogelijkheid tot een voorraad auto leasen

Net als bij de aanschaf van een eigen auto, kun je uit diverse modellen en automerken kiezen wanneer je besluit om een auto te leasen. De keuze is oneindig en afhankelijk van de doeleinden waarvoor de auto zal dienen, kun je een overweging maken welke auto het beste bij je zal passen. Uiteraard zal ook het financiële plaatje een rol spelen, aangezien het maandbedrag dat je zult moeten betalen, per automerk kan afwijken. Sowieso is het aanlokkelijk om door het aanbod te gaan en te bekijken wat de mogelijkheden tot leasen zijn.

Voordeel halen met zakelijk leasen

In vele gevallen is het nemen van een leaseauto voordeliger dan zelf eigenaar zijn van een auto. Alleen de aanschafsprijs van een nieuwe auto kan al een flinke investering zijn die niet altijd haalbaar is. Gelukkig kun je met een leaseauto alsnog gewoon van plaats naar plaats rijden en weet je precies wat je maandelijks kwijt bent aan kosten. Dit is met een auto in eigendom vaak nog weleens anders.

Onderhoudskosten

Om een auto goed te laten functioneren, zal deze regelmatig moeten worden gecontroleerd en onderhouden. Veel kun je hiervan uiteraard zelf oppakken, maar toch betaal je ongemerkt steeds meer. Zeker als er grotere reparaties nodig zijn, dan is het afwachten wat de schade is, zowel voor de auto zelf, als voor je portemonnee. Met een leaseauto heb je hier geen zorgen over, want alles zit al in de maandpremie inbegrepen.

Voorraad auto leasen, gelijk beschikbaar

Het uitkiezen van een leaseauto is zeker niet minder leuk dan een eigen auto. Het aanbod is vaak net zo gevarieerd en over het algemeen zijn er voldoende modellen die nieuw uit de fabriek komen. Een voorraad auto leasen maakt het bovendien nog aanlokkelijker, omdat de auto dan reeds ergens in opslag staan. Zo hoef je vaak enkel maar een week te wachten.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/