Duurzaam Vandaag
Image default
Auto

Ramen blinderen bij Le Duc

Ik heb een tijd terug een nieuwe auto gekocht maar deze had eigenlijk best veel opties en leuke dingen. Behalve geblindeerde ruiten. Daarom gingen ze mijn ramen blinderen bij Le Duc Detail & Styling. Zij maken gebruik van zeer hoge kwaliteit blindeerfolie en zullen daarom ook voor een lange levensduur zorgen. Overigens werkt je ramen laten blinderen inbraakvertragend, tegen UV-straling en ziet het er ook nog eens een stuk mooier uit. Ik heb bewust voor het bedrijf gekozen omdat zij hoog staan in Google maar daarbij ook gespecialiseerd en vooral vriendelijk personeel hebben die mij konden helpen met mijn auto. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden! In dit blogje lees je hoe ik bij Le Duc Detail & Styling ben gekomen.

 

Googelen op ramen blinderen

Ik kwam al vrij snel op de website van Le Duc Detail & Styling. Dit kwam omdat ik ging Googelen op ramen blinderen. Dit bedrijf staat hoog in Google op het zoekwoord en daarom was het erg gemakkelijk om een goed bedrijf te vinden voor mijn auto. Het kostte me ook nog geen vijf minuten en ik had al contact met het bedrijf! Zij gaan jouw ramen blinderen tegen een scherpe prijs met kwalitatief goede spullen. Ook zullen zij je auto gewoon weer netjes aan en afleveren.

 

Het is nu al weer een tijd geleden en de folie zit er nog steeds super strak op! Het lijkt net of de ruiten van zichzelf geblindeerd zijn en je ziet niet eens dat er folie op zit om te blinderen. Ik kan er zeker over spreken dat dit bedrijf erg zuinig is op je auto en erg secuur te werk gaat. Ook kan ik nogmaals vertellen dat Le Duc Detail & Styling zeker is aan te raden wanneer jij je ramen blinderen wilt.

Kijk voor meer informatie op www.autosvannu.nl