Duurzaam Vandaag
Image default
Auto

Is jouw auto interessant voor de export?

In principe is iedere auto interessant voor de export. Ook wanneer je een auto met hoge kilometerstand hebt en zelfs wanneer een auto APK-afgekeurd is. In Nederland of België worden er vaak hoge eisen aan een auto gesteld, maar in het buitenland ligt dit net iets anders. Een auto die hier niets meer waard is kan in Oost-Europa of andere delen van de wereld nog voor een mooi bedrag worden verkocht. In andere landen worden lagere eisen aan een auto gesteld of liggen de reparatiekosten lager en daardoor raakt een auto minder snel total loss.

Vrijblijvende taxatie bij auto opkoper

Een auto opkoper is in tegenstelling tot een autodealer gespecialiseerd in het opkopen van auto’s. De auto opkoper kan een auto daardoor als geen ander op waarde schatten en betaalt hiervoor een eerlijke prijs. Een auto opkoper hoeft je auto vaak niet te zien en kan op basis van de aangeleverde gegevens al een bod uitbrengen. Wanneer je alle kenmerken deelt is het voor de opkoper mogelijk om direct een eerlijk bod te doen. Zorg ervoor dat je de volgende gegevens bij de hand hebt wanneer je een auto te koop aanbiedt:

  • Merk en type
  • Bouwjaar
  • Kilometerstand
  • Bijzonderheden
  • Foto’s

Tegenwoordig is het mogelijk om alle gegevens via een invulformulier aan te leveren en vervolgens komt het bod binnen enkele dagen jouw kant op.

Expert in auto’s voor de export

Zoek je een expert in het inkopen van auto’s voor de export? Dan kun je tegenwoordig terecht op allerlei verschillende websites. Het is helaas niet altijd even duidelijk bij wie je de auto te koop aanbiedt en of deze partij te vertrouwen is. Het liefst ontvang je eerst de betaling en geef je de auto daarna pas af. Gelukkig is dit bij heel veel auto inkopers geen probleem!

Wanneer je het niet eens bent met een taxatie wordt je tot niets verplicht en kies je er zelf voor of je tot een akkoord komt. Het taxeren neemt slechts enkele dagen in beslag en telefonisch of per e-mail word je zo snel mogelijk over de uitkomst geïnformeerd. Op het moment dat je akkoord gaat met het bod wordt er een afspraak gemaakt over de betaling en het ophalen van de auto. De betaling wordt contant of per bank aan de deur voldaan en vervolgens wordt de auto meegenomen. Voor de taxatie, het transport of de administratie worden geen kosten in rekening gebracht. De auto wordt overal in Nederland of België opgehaald, het maakt niet uit waar je woont.

Sta je op het punt om je auto te verkopen? Ga dan naar Inkoopautos.com en vraag vrijblijvend een taxatie aan. Wanneer je alle gegevens op de juiste manier aanlevert hoef je verder weinig te doen, het gemakt dient de mens.   

Auto kosteloos laten taxeren en verkopen 

Ben je benieuwd wat je auto waard en wil je hem op basis daarvan verkopen? Lees dan snel verder en ontdek in dit artikel hoe je jouw auto kunt laten taxeren bij een auto opkoper. Het laten taxeren van de auto is volledig vrijblijvend en verplicht je tot niets! Wanneer je naar een auto opkoper zoekt heb je waarschijnlijk een bepaald verwachtingspatroon, je hebt een bepaald bedrag in je hoofd waarvoor je de auto wilt verkopen. Gebaseerd op jarenlange ervaring heeft een auto opkoper vaak de expertise om direct een accurate taxatie te doen.

Kapotte auto’s of andere mankementen

Ook auto’s met schade, auto’s met een hoge kilometerstand of APK-afgekeurde auto’s zijn geld waard. Partijen in het buitenland zijn geïnteresseerd in auto’s die in Nederland of België niet meer gebruikt kunnen worden en uiteraard zie je dit terug in de taxatie. Twijfel je of jouw auto nog iets waard is? Dan kun je het best actie nemen voor taxatie. Het repareren van een auto brengt hoge kosten met zich mee en vaak worden deze niet eens in het geheel doorberekend bij de verkoop. Een reparatie in Nederland of België is vrij duur, terwijl een ervaren opkoper de auto laat maken in landen waar het loon iets lager ligt en een auto met schade of defecten daardoor meer waard is dan in West-Europa.

Hoe werkt een taxatie?

Het taxeren van auto’s is een vak apart, een vak dat alleen door echte specialisten wordt gedaan. Zaken als het merk en type van een wagen, het bouwjaar en de staat zijn het belangrijkst om tot de juiste prijs te komen. Tussen de taxateur en een klant is enig vertrouwen benodigd, wanneer je meer zekerheid nodig hebt is het raadzaam om de auto bij meerdere opkopers te laten taxeren. Op deze manier weet je zeker dat de beste prijs geboden wordt en heb je de keuze uit verschillende partijen.

Taxeren is een proces dat snel behoort te gebeuren, want wanneer je een auto wilt taxeren wil je zo snel mogelijk weten wat deze waard is. Wanneer je het juiste bod ontvangt is het mogelijk om er nog even over na te denken of kun je het bod direct accepteren. Veel opkopers vragen je om de auto bij de opkoper af te leveren en vaak wordt er beloofd dat de betaling binnen enkele dagen wordt voldaan.

Auto voor de export verkopen

Wanneer je een auto voor de export wilt verkopen zit je bij Kapotteauto-verkopen.nl aan het juiste adres. Kies voor deze opkoper om de auto thuis op te laten halen, niets te betalen voor het transport en wanneer je zo snel mogelijk een vrijblijvend bod wilt ontvangen. Via Kapotteauto-verkopen.nl kun je direct een aanvraag doen. Vul het invulformulier in, pleeg een telefoontje of stuur een e-mail om direct een aanvraag voor de taxatie te doen. Elk aanvraag wordt nauwkeurig bekeken en vaak kun je binnen één of twee dagen al een aanbieding verwachten.

http://inkoopautos.com/