Duurzaam Vandaag
Image default
Auto

Citroën Berlingo leasen: zakelijk en functioneel

Een auto die perfect geschikt is voor zakelijk gebruik is de Citroën Berlingo. Een klein busje waar ontzettend veel spullen in passen. Door de deuren die een goede vorm hebben, kun je er makkelijk spullen in laden en zul je niet snel vast komen te zitten in allerlei rare bochten met je dozen en andere voorwerpen. Voorin zijn drie zitplaatsen gemaakt, zodat de laadbak achterin volledig benut kan worden voor het vervoeren van spullen.

Leasen

Je kunt natuurlijk deze auto kopen, maar de Citroën Berlingo leasen is ook een goede optie voor je bedrijf. Door te leasen kun je alle maandelijkse kosten van het leasecontract zakelijk verrekenen. Je krijgt dan wel te maken met de Belastingdienst, de fiscale bijtelling. Doordat je misschien ook wel privé met deze auto rijdt, moet je een bijtelling betalen. Dit bedrag is afhankelijk van de waarde van je auto, je eigen inkomen en hoe schadelijk of juist niet de auto voor het milieu is. De bijtelling wordt uiteindelijk verrekend in je loon, waar je belasting over betaald. Je kunt er ook voor kiezen om geen bijtelling te betalen, dan moet je verklaren niet privé met je auto te rijden en een kilometerregistratie bijhouden.

Zuinig

De reden dat deze auto zo voordelig te leasen is, heeft onder andere te maken met de zuinigheid van de auto. De nieuwste Berlingo is uitgerust met nieuwe motoren, de BlueHDi-motoren. Deze worden aangedreven door diesel en zorgen voor minder CO2 uitstoot. Dit zijn de meest efficiënte motoren die op dit moment verkrijgbaar zijn en voldoen daarmee aan de Euro-6 norm. Door al deze technische snufjes is de Citroën Berlingo de perfecte auto om je bedrijf op de weg te vertegenwoordigen. Door de ruime laadbak zonder ramen aan de achterkant is er ook nog fijn ruimte om reclamestickers te plaatsen, zodat iedereen door het hele land jouw naam en telefoonnummer voorbij ziet komen.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen