Duurzaam Vandaag
Image default
Auto

Begin je vliegreis met Airport taxi Rotterdam

Een vliegreis vraagt vaak net wat meer organisatie dan een ritje met de auto. Op tijd op de luchthaven arriveren is een must, want het vliegtuig wacht niet. Het is dan heel prettig om ontspannen op reis te gaan, in de wetenschap dat je uitgerust op de luchthaven aankomt om aan de reis naar je vakantiebestemming of zakenafspraak te beginnen. Dit kan met Airport taxi Rotterdam.

Diverse luchthavens

Vanuit Rotterdam en directe omgeving kun je een taxi bestellen van en naar diverse luchthavens in Nederland, dus niet alleen naar Rotterdam-The Hague Airport (voorheen Zestienhoven). Ook naar Schiphol en Eindhoven Airport rijden rechtstreekse taxi’s die voor een vaste prijs het vervoer verzorgen. Je kunt gebruik maken van services die het vervoer regelen met regionale taxibedrijven maar ook van bedrijven die dit zelf doen. Let er bij het reserveren op dat je dit op tijd doet, vaak scheelt dit ook nog in de prijs. Ook is het goedkoper om gebruik te maken van een deeltaxi, die op meerdere locaties reizigers oppikt. Houd er dan wel rekening mee dat de rit hierdoor langer kan duren.

Mindervaliden en bijzondere bagage

Uiteraard is vervoer van reizigers met een beperking geen probleem. Een (opvouwbare) rolstoel kan gewoon mee in de taxi en ook de assistentie- of geleidehond mag mee in de taxi. Wel is het verstandig om bij het reserveren aan te geven dat er speciale wensen zijn zodat hiermee bij het inplannen van de rit rekening kan worden gehouden. Dit geldt ook voor het meenemen van speciale bagage zoals een skiuitrusting of andere grote attributen als een muziekinstrument. Let er bij het doorgeven van het aantal reizigers op dat kinderen meetellen. Zij hoeven in een taxi niet in een kinderzitje omdat een taxi valt onder het openbaar vervoer. Een baby of peuter mag op schoot worden vervoerd.

http://goedkopetaxirotterdam.nl/