Duurzaam Vandaag
Image default
Auto

Autobedrijf Obdam

Help, ik ben op zoek naar een autobedrijf Obdam. Ik heb namelijk een nieuwe auto nodig. Ik ben op zoek naar een zuinige auto omdat de auto die ik nu heb, namelijk een Mini Cooper S, mij arm slurpt aan benzine. Ook al is het met heel veel plezier rijden en zal ik hem met pijn in mijn hart weg moeten doen. Ik zal de auto moeten verkopen. Ik verdien namelijk niet zo veel geld in de maand dus al mijn geld gaat in principe naar de auto toe. Ik wil dus een wat zuinigere auto zodat ik ook eens wat leuks voor mezelf kan kopen in plaats van een alles aan een auto uit te geven. Ik woon in de buurt van Obdam en ben dus ook op zoek naar een goede garage die daar vlakbij zit.

Zoeken naar autobedrijf Obdam

Ik ben op Google gaan zoeken naar autobedrijf Obdam en kwam heel veel verschillende soorten garages tegen die mij zouden kunnen helpen met een zuinige occasion. Een occasion staat ook wel gewoon bekend als een gebruikte auto. Dit doe ik omdat ik ook niet genoeg geld heb om een hele nieuwe auto te kopen, anders had ik dat natuurlijk al lang gedaan. Ik kwam al vrij snel op de site van AD autobedrijf van Marc Mooij. Ik ben best wel bekend met AD autobedrijf en ik weet dat heet zeer goede garages zijn voor zowel occasions als onderhoud.

AD autobedrijf Marc Mooij

Ik ben dus terecht gekomen bij garage Marc Mooij. Ik heb daar een mooie Peugeot 107 zien staan. Helemaal zwart, zwarte velgen met een rood lint er op, sportieve spoiler en grijze/zilveren strepen over de auto heen. Ik vond hem er erg stoer uit zien en heb besloten een proefrit te doen. Hij is lang niet zo snel als mijn Mini Cooper maar ik was er op voorbereid. Hij reed erg lekker en ik heb hem dus ook gekocht. De auto rijdt 1 op 18! Bedankt Marc Mooij voor je top service en je gave occasions!