Autobedrijf Joure

Recent was ik op zoek naar een autobedrijf Joure. Wij moesten met ons voetbalteampje daar deelnemen aan een toernooi, lekker bovenin het land. We moesten in de Geert Knolweg zijn voor het toernooi. Echter kwamen wij niet verder in het dorpje dan ‘De Kolk’. We waren bijna in Joure maar moesten nog wel een stukje rijden voor we op onze bestemming waren. Wat er precies aan de hand was wisten we niet, alleen dat de motor niet goed koelde en dat er rook onder de motorkap vandaan kwam, geen goed nieuws dus. Met deze pech hadden wij dus een autobedrijf Joure nodig. Wat er allemaal is gebeurd en hoe we het hebben opgelost is te lezen in dit blogje.

Bellen naar autobedrijf Joure

Rook onder de motorkap is geen leuk geintje, dus moesten we bellen naar autobedrijf Joure. Er werd vriendelijk opgenomen en wij konden rustig onze huidige situatie vertellen. Toen vertelden de aardige man aan de telefoon dat ze met een sleepwagen naar ons toe kwamen en dat ze een leenauto voor ons gingen regelen, zodat de jongens toch op tijd op het voetbalveld konden komen! Na de jongens met de leenauto bij het voetbalveld te hebben afgezet werd mij gevraagd om wat later te komen omdat ze niet vrijwel direct aan de auto konden beginnen. Dat is voor mij natuurlijk volkomen begrijpelijk. Ik had de jongens om 12 uur afgezet en om kwart over 1 kon ik bij autobedrijf Joure terecht.

Afspraak

Wat de afspraak met het bedrijf om kwart over 1 betreft, heb ik nogal veel over auto’s geleerd. Ik ben er achter gekomen dat de thermostaat van mijn auto kapot was en de koelvloeistof dus ook op. De motor werd daardoor gigantisch heet en ze hebben mij verteld dat ik erg blij moest zijn dat ik niet verder ben gereden omdat ik dan een nieuw motorblok kon kopen.