Duurzaam Vandaag
Image default
Architectuur

Staaldraad RVS

Staaldraad en dan vooral staaldraad RVS is multi-inzetbaar. Of je nu van plan bent het staaldraad binnen óf buiten te gebruiken, het is geschikt voor elke toepassing en opgewassen tegen elk weertype. Denk hierbij aan ruimtes buiten waar staaldraad door weersinvloeden kan gaan roesten of aan aan vochtige ruimtes binnen waar de temperatuur soms hoog kan oplopen.

Je vindt het staaldraad RVS eigenlijk overal terug: in de bouw, in de luchtvaartindustrie, maar ook bij huis-, tuin- en keukengebruik. Zo is staaldraad RVS bijvoorbeeld uitermate geschikt voor modelbouw en toepassingen voor in en om het huis.

Aangezien het staaldraad uiterst duurzaam is en slijtvast zul je merken dat je jarenlang plezier kunt beleven van een relatief kleine uitgave. Staaldraad RVS is verkrijgbaar in verschillende diktes en meestal zal dit worden aangeduid met de doorsnede van de diameter.

Bekijk per klus welke dikte staaldraad je eventueel nodig hebt. De grote hoeveelheden staaldraad zullen om een haspel gewonden zijn zodat het makkelijk te doseren is en niet zal beschadigen. Staaldraad kan soms kwetsbaar zijn en het is daarom noodzakelijk dat het met enig beleid wordt op- en afgerold; een haspel kan je hierbij helpen.

Als je voorzichtig met het staaldraad omgaat en het na gebruik weer netjes opruimt, met of zonder haspel, zul je langer plezier hebben van je aankoop. Bekijk eens wat de mogelijkheden zijn van staaldraad RVS om te zien welke soort draad het beste geschikt is voor jouw toepassing.

Online zul je blogs vinden over staaldraad waarin het gebruik uitgebreid wordt besproken en waarin je handige tips krijgt. Lees ze eens aandachtig door en misschien word ook jij op nieuwe ideeën gebracht.

Gebruik je staaldraad voor het samenbinden van sleutels, het samenbinden van objecten of als ondersteuning voor de modelbouw. Voor de meeste toepassingen is het RVS-staaldraad aan te raden omdat dit niet gaat roesten.

http://www.staalkabelstore.nl/staalkabel-rvs-100-meter.html