Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Kunststof deuren: makkelijk en duurzaam

Waarom zou je overstappen op deuren van kunststof? Omdat kunststof deuren duurzaam en makkelijk in onderhoud zijn. Ze zijn bovendien in zeer veel kleuren en modellen leverbaar, waardoor er voor elk soort woning wel een passende deur beschikbaar is. Iedere maat deur kan vervangen worden door de kunststof variant, die je veel nieuw woongenot zal opleveren. Een deur is namelijk onbewust vaak sfeer- en beeldbepalend voor je huis en geeft het de uitstraling waar jij je goed bij voelt. Er zijn kunststof deuren in allerlei stijlen beschikbaar, van klassiek tot modern en uitgevoerd in dubbele deuren of juist een enkele deur.

 

De voordelen van kunststof deuren

Kunststof deuren bieden veel voordelen ten opzichte van houten deuren of deuren van een ander materiaal. Ze zijn onderhoudsarm, brandvertragend en inbraakwerend en hebben een mooie uitstraling. Ze besparen je vooral ook een hoop werk en onderhoud: je hebt geen kwast meer nodig en hoeft geen dure schilders meer aan het werk te zetten. Slechts zo nu en dan met een vochtige doek afnemen is alles. Kunststof deuren zijn vochtbestendig, waardoor je nooit meer last zult hebben van slecht sluitende of klemmende deuren. Kunststof deuren sluiten altijd probleemloos en zijn betrouwbaar.

 

De voordelen houden nog niet op, want je hebt eveneens nooit meer hinderlijke condens- of vochtvorming en houdt vocht letterlijk buiten de deur. Daarnaast zorgen kunststof deuren voor een goede geluidswering, waarmee de overlast van eventueel voorbijrijdend verkeer tot een minimum beperkt wordt. De deuren hebben bovendien een hoge bestendigheid tegen UV-straling, waardoor de deuren kleurvast blijven. Een nieuwe kunststof deur is een vrijwel onderhoudsvrije investering die minstens 50 jaar mee zal gaan.

 

Kunststof deuren kopen

Een kunststof deur moet zoveel mogelijk passen bij de uitstraling van je woning. Creon heeft een ruim assortiment aan kunststof deuren, waar ongetwijfeld altijd een model bij zit dat aansluit op jouw wensen. Er zijn kunststof deuren beschikbaar in vrijwel elke kleur en zelfs met houtnerf, zodat je de warme uitstraling van hout hebt, maar geniet van alle voordelen van kunststof deuren!

 

Vele mogelijkheden

Het hangt van je woning af of je de keuze maakt tussen een enkele of een dubbele deur en bepaalt zelf de afmetingen, het type profiel en de kleur. Bij Creon is alles van A tot Z zelf samen te stellen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of bekijk het aanbod op de site. Ook met montage of advies helpen we je graag.

https://www.creon-kozijnen.nl/kunststof-deuren.html