Duurzaam Vandaag
Image default
Verbouwen

Ramen en deuren kopen bij Peeters, een Belgische raamspecialist

Als professional is ramen kopen niet zo evident. Uit de tientallen leveranciers degene kiezen die kwaliteit levert aan een scherpe prijs, daar gaat best wat tijd inzitten. En toch kun je het je als professional makkelijk maken. Ramen en deuren kopen bij Peeters is immers het verstandigst.

Deze Belgische fabrikant van kwaliteitsramen draait al een heel tijdje mee in de sector en is erin geslaagd te blijven moderniseren. Ze werken dan ook met vooraanstaande fabrikanten van raamprofielen en leveren ramen van topkwaliteit af. In hun eigen atelier vervaardigen ze de ramen en hun professionaliteit en klantgerichtheid is misschien nog wel hun grootste troef. Bij Peeters, dé raamproducent kun je dus heel gemakkelijk je ramen kopen, want ze weten er nog wat service is. Wat destijds begon als een bedrijf dat gespecialiseerd was in het bedekken van dakgoten is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf waar je kwalitatieve aluminium en PVC ramen kan kopen.

 

Zowel aluminium als pvc ramen kopen

Je kan er zowel aluminium als pvc ramen kopen en daarvoor werken ze met AluK (Blyweert) en Kömmerling samen. Twee merken die klinken als een klok en al heel wat jaren hun deugdelijkheid hebben bewezen. In 2003 werd overigens de beslissing genomen enkel nog ramen te verkopen aan professionals en bouwspecialisten. Deze focus heeft het bedrijf nog verder doen groeien. Je wil immers als vakman je ramen kopen bij een specialist die je noden begrijpt en waar je terecht kan voor advies.

 

Topkwaliteit afgeleverd vol passie en punctualiteit

Als rasechte vakmensen geven 75 medewerkers elke dag het beste van zichzelf. De passie spat eraf, dat merk je onmiddellijk als je je ramen er gaat kopen. Verder staat ook punctualiteit hoog in het vaandel. Ramen worden op tijd afgeleverd, afspraken worden nagekomen en een woord is een woord. Ramen kopen doe je hier in vertrouwen en zo hoort het ook. Je wil je klanten natuurlijk niet opzadelen met een vertraging op de werf. Ramen kopen moet makkelijk zijn.

 

Ramen en deuren kopen bij een partner

Ben je op zoek naar een partner waar je je ramen en deuren kan kopen, bekijk dan zeker de website of neem contact op. Je zal onmiddellijk overtuigd zijn van de aanpak en het ruime aanbod ramen en deuren. Als vakspecialist kan je met geen betere partij in zee gaan.

https://www.peeters.com/

Gerelateerde artikelen

Heb je hulp nodig bij een stroomstoring? Schakel dan Elektricien Amersfoort in

Tips voor het kopen van kunstgras

Zo voorkom je het omvallen van steigers